24 februari schoonmaak en klussendag

Op 24 februari is het bij de KVN een dag van schoonmaken en klusjes doen. Ben je timmerman,
elektricien, stratenmaker of gewoon lekker handig en heb je wat tijd, ben je lid van de KVN, of draag
je de vereniging een warm hart toe, dan zou het erg fijn zijn als je komt helpen. Twijfel niet, we
kunnen echt iedereen gebruiken.

Naast een bijdrage te leveren aan het tip top in orde houden van onze prachtige complex, is
het ook heel leuk om met de andere leden van de vereniging kennis te maken. Naast de
klusjes is er natuurlijk ook tijd om eens even lekker bij te praten over het afgelopen seizoen
en hier en daar alvast vooruit te kijken.

Als je het leuk vindt om te helpen, stuur dan even een mailtje naar klusjes@kvnieuwegein.nl.
Laat in je mailtje even weten waar je goed in ben, dan kunnen we de klusjes goed voorbereiden.

De kosten hiervoor zijn voor KVN leden 30 euro en niet leden betalen 32,50 euro. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart.

Het event team van KVNieuwegein heeft weer iets leuks in petto en wel een multilijn maken. Er komen verschillende technieken aan bod. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Multi-lijn. De datum waarop dit gaat plaats vinden is 17 maart 2018 in het clubgebouw van KVN en wel van 14.00-16.30 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus van tevoren opgeven is… [ 88 more words ]

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar jaargang 6 Nr. 2 Special "Verrassende Nederlandse Hondenrassen" Nu verkrijgbaar! De Raad van Beheer presenteerde tijdens de nieuwjaarsreceptie van 13 januari jl. het boek Verrassende Nederlandse Hondenrassen, over de negen eigen hondenrassen die ons land rijk is. Na zestien jaar is er eindelijk weer een degelijk en actueel naslagwerk over onze Nederlandse trots!

Workshop multilijn maken

Raadar Nr. 2, februari 2018