Ashley van Lieshout

Naam van mijn hond:

Amor, Amiga en Tara.

Over mij;

Ik ben Ashley van Lieshout. Sinds oktober 2016 geef ik op zondagochtend hoopers bij KVN. Mijn liefde voor dieren is er altijd al geweest, maar toen we in 2004 onze hond Amiga kregen is mijn liefde voor honden opgebloeid. Nu bestaat het grootste deel van mijn leven uit het bezig zijn met, trainen van of andere mensen lesgeven over honden. Ik ben werkzaam bij het dierenasiel in Rotterdam, wat weer een hele andere omgang met honden vraagt. Ook heb ik de opleiding tot gedragstherapie bij honden afgerond, waardoor ik naast het lesgeven en werk bij het dierenasiel ook als gedragstherapeut actief ben

Over mijn hond;

Thuis hebben we drie Spaanse waterhonden: Amiga van 14, haar dochter Tara van 10 en kleinzoon Amor van bijna 7 jaar. Van alle drie de honden heb ik veel mogen leren. Ik vind het leuk om diverse hondensporten met mijn honden te doen, zoals hoopers, behendigheid en praktijk speuren. Ik heb ook een tijdje G&G getraind, maar daar miste ik uiteindelijk de motivatie voor.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Mocht je nog iets aan mij willen vragen of nieuwsgierig zijn naar hoopers, kom dan gerust een keer op zondagochtend kijken.

De kosten hiervoor zijn voor KVN leden 30 euro en niet leden betalen 32,50 euro. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart.

Het event team van KVNieuwegein heeft weer iets leuks in petto en wel een multilijn maken. Er komen verschillende technieken aan bod. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Multi-lijn. De datum waarop dit gaat plaats vinden is 17 maart 2018 in het clubgebouw van KVN en wel van 14.00-16.30 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus van tevoren opgeven is… [ 88 more words ]

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar jaargang 6 Nr. 2 Special "Verrassende Nederlandse Hondenrassen" Nu verkrijgbaar! De Raad van Beheer presenteerde tijdens de nieuwjaarsreceptie van 13 januari jl. het boek Verrassende Nederlandse Hondenrassen, over de negen eigen hondenrassen die ons land rijk is. Na zestien jaar is er eindelijk weer een degelijk en actueel naslagwerk over onze Nederlandse trots!

Workshop multilijn maken

Raadar Nr. 2, februari 2018