Carla Ausems

Naam van mijn hond:

Binky

Over mij;

Ik woon in Culemborg samen met mijn man Willem en onze Border Terriër TeenyWeeny.

Met TeenyWeeny heb ik eerst gehoorzaamheidstraining gevolgd, wat ontzettend leuk en leerzaam was. Daarna ben ik verder gegaan met trainen voor G&G (Gedrag & Gehoorzaamheid), examen gedaan en geslaagd.

Binky woont niet bij ons, hij is de hond van mijn moeder. Ik geef ondersteuning in gehoorzaamheid en beweging. Met Binky heb ik gehoorzaamheid B gedaan (en geslaagd), daarna ben ik recreatief behendigheid met hem gaan lopen.

n Culemborg ben ik 2 jaar geleden begonnen met lesgeven, mijn trainersopleiding heb ik bij O&O (Opvoeding & Opleiding honden) gevolgd.

Over mijn hond;

Mijn hond TeenyWeeny een Border Terriër van 13,5 jaar oud.

Mijn 'lease' hond Binky, een kruisinghond afkomstig uit Spanje van 4 jaar oud.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Per januari 2017 ga ik les geven bij de KVN aan pups en eigenaren. Later in het seizoen ga ik ook training geven bij de GH.

Een goed opgevoede hond is een hond die zich goed gedraagt in de maatschappij en in het gezin. Dit houdt  o.a. in dat de hond geen overlast veroorzaakt door blaffen en/of bijten, niet trekt aan de lijn en komt als je hem roept. Voor de baas is het erg prettig om een goed opgevoede hond te hebben, voor de hond is het fijn om een goed opgevoede hond te zijn.

Tijdens de training wil ik in een open en gezellige sfeer, mij hiervoor inzetten om dit te bereiken.

Voor de mooie winterzondagen!
Alle wandelingen die de afgelopen jaren in de clubbladen van de KVN zijn verschenen staan nu weer allemaal netjes bij elkaar op de Website. Leuk om ze allemaal weer eens te lopen de komende maanden.

Of dit dan de oplossing is? Ben benieuwd naar ieders mening hierover....

De 1e wandeling van het nieuwe jaar op zaterdag 13 januari 2018, op de Hoorneboegse Heide in Hilversum. Geparkeerd bij de Fly-Inn waar je de weg oversteekt om op de heide te komen. Na ruim 1 1/2 uur wandelen bij de Fly-Inn lekker wat gegeten en gedronken.

Kennismaking Flyball op 3 februari

De inschrijving is geopend