Cursussen

Algemene informatie over cursussen

Er wordt bij K.V.N. getraind op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Trainingen gaan vrijwel altijd door, met uitzondering op feestdagen. Het is meestal niet mogelijk om afgelaste of vervallen trainingen later alsnog te laten plaatsvinden.

Voor Ringtraining en Puppytraining blijft de inschrijving open zolang er ruimte is voor nieuwe cursisten. In de zomer en winter start er bij voldoende belangstelling ook een Puppytrainings groep.

Balance en coördinatie wordt bij bij K.V.N. gegeven door Dogs in Balance. Zij verzorgen ook de inschrijving, die loopt dus niet via het inschrijfformulier van K.V.N..

Alle andere inschrijvingen staan open.

Voor plaatsing zijn een aantal regels afgesproken. U kunt deze regels hier downloaden. Een (ook tijdige) inschrijving en betaling is helaas geen garantie voor een plek! Voor de wedstrijdgroepen geldt dat inschrijving alleen mogelijk is op uitnodiging.

Let er op dat u een bevestiging krijgt van uw online inschrijving.
Zo niet neem dan beslist even contact op met ledenadministratie@kvnieuwegein.nl.

Cursusrooster 2017-1 (onder voorbehoud van wijzigingen)
Het rooster toont alle geplande cursussen, ook die waar niet meer of nog niet op kan worden ingeschreven.
Als een cursus of cursusdag niet meer voorkomt op het inschrijfformulier dan is de inschrijving voor deze cursus of cursusdag gesloten. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het voorkomen dat een cursus niet op alle aangegeven dagen geven wordt.

Cursus maandag dinsdag woensdag donderdag zaterdag zondag
Puppytrainingja
Sportief Blijven Bewegenja

Op stap met je hond

Opgelet

Kennismaken met Flyball bij K.V.N. ? Dat kan op zaterdag 3 februari 2018. Er is dan gelegenheid vrijblijvend kennis te maken met Flyball, van 11:00 - 12:00 uur op het terrein van K.V.N. Vindt je hond het leuk tennisballen op te halen? Neem je hond dan mee en kom eens proberen of je hond in is voor de leukste teamsport die je je maar kunt voorstellen!

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn weer geopend! De Inschrijving voor de gehoorzamehond gaat vanavond nog niet open. Er is eerst een ronde voor mensen die niet in één keer geslaagd zijn en de doorstromers uit de puppytraining.

De inschrijving is geopend

Kennismaking Flyball op 3 februari