Ingrid Herps

Naam van mijn hond:

Mila

Over mij;

Mijn naam is Ingrid Herps en ik woon in Utrecht samen met mijn vriend en de beestenboel; twee honden, twee kippen en vier konijnen.

Ik werk in de psychiatrie maar houd me in mijn vrije tijd vooral bezig met dieren en met name de honden (en leren over honden). Ik heb via KV Nieuwegein de Kynologische Kennis 1 gevolgd en examen via Raad van Beheer gehaald.

Over mijn hond;

Mijn leven wordt verrijkt door twee Border Collie-dames; Mila en Saské. Mila heeft helaas een wat zwakke achterhand en daarom doe ik met haar geen behendigheid en frisbee meer. We zijn actief in de Obedience en Hoopers en ook dat is ontzettend leuk om samen te doen.

Met Saské ben ik actief in de Behendigheid en ik moet aardig bijbenen, beestje is bloedfanatiek. Echt genieten.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Behendigheidstrainer Beginners, Gev. I & II.

Voor de mooie winterzondagen!
Alle wandelingen die de afgelopen jaren in de clubbladen van de KVN zijn verschenen staan nu weer allemaal netjes bij elkaar op de Website. Leuk om ze allemaal weer eens te lopen de komende maanden.

Of dit dan de oplossing is? Ben benieuwd naar ieders mening hierover....

De 1e wandeling van het nieuwe jaar op zaterdag 13 januari 2018, op de Hoorneboegse Heide in Hilversum. Geparkeerd bij de Fly-Inn waar je de weg oversteekt om op de heide te komen. Na ruim 1 1/2 uur wandelen bij de Fly-Inn lekker wat gegeten en gedronken.

Kennismaking Flyball op 3 februari

De inschrijving is geopend