Kynologenvereniging Nieuwegein

Ingrid Mennes
Foto
Foto van jouw hond

Mijn naam is:

 

Ingrid Mennes

Naam van mijn honden:

 

Conan, Tarno en Akeem

Over mij;

Ik ben Ingrid Mennes en samen met mijn echtgenoot, met wie ik inmiddels 42 jaar getrouwd ben, heb ik 3 heerlijke, zeer sociale, Zwitserse Witte Herders, Conan Tarno en Akeem.

In het dagelijks leven run ik mijn eigen administratiekantoor vanuit mijn werkplek thuis.

Daar wij in 2011 geëmigreerd zijn, is thuis een klein dorpje in Duitsland.

 

Voordeel  van een eigen bedrijf is, dat ik mijn werktijden naar behoefte in kan delen, dus kunnen mijn 3 mannen en ik iedere dag een lange wandeling maken in de bossen of op de hei.

 

Over mijn honden;

Ik ben nu zo’n 20 jaar lid van KVN en heb, uiteraard ook met voormalige honden, Snooper, Tara, Olly en Yeti, die inmiddels van ouderdom gestorven zijn, in veel disciplines getraind bij KVN.

Met iedere hond alle basis cursussen Gehoorzaamheid in clubverband, daarna steevast Cynophilia en natuurlijk ook de verschillende takken van sport, zoals Behendigheid, Flyball, Treibball en SBB.

Verder deden we ook nog aan VZH en Speuren bij een andere club in Maarsbergen.

Inmiddels ben ik ook alweer een aantal jaren lid van een leuke club in Duitsland. We trainen hier lekker verder en hebben al veel prijzen in de wacht gesleept, waarbij ik dan denk, dat de basis daarvoor toch altijd bij KVN gelegd is!

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

In 2006 werd ik gevraagd door onze toenmalige voorzitter, Cor van Bemmel of ik penningmeester zou willen worden bij KVN. Na een weloverwogen beslissing, omdat niemand er iets aan heeft om voor 1 seizoen of een jaar een penningmeester te hebben, heb ik ja gezegd. Tot op heden heb ik de complete financiële administratie behartigd, inmiddels 11 jaar dus.

Ik voel mij altijd nog erg verbonden met KVN, ook al kom ik er niet zo vaak fysiek meer. De KVN voelt altijd nog als “mijn” cluppie.

Zoek


Handig
Contributie
Downloads
E-mailadressen
Inschrijven cursussen
Kalender

Puppytraining
Startlicenties
Terreinregels
Verhuur

Kynologen Vereniging Nieuwegein

1 day 15 hours ago

Met een klein groepje hebben we een leuke middag gehad. Lijn, halsband en speeltje gemaakt en uitgelegd gekregen door de dames van Multilijn. En natuurlijk was er koffie met gebak👍

Kynologen Vereniging Nieuwegein

3 days 12 hours ago

Op maandagmiddag 2 april (2de paasdag) tussen 12:00 en 17:00 uur, wordt er door de wijkvereniging uit de Galecop, Galecop Sociaal, vanuit het Petanquecentrum een lentefeest georganiseerd. Een van de onderdelen van het lentefeest is een soort puzzeltocht, waarin alle verenigingen in de Galecopperzoom worden opgenomen. We kunnen hier als KVNieuwegein dan ook niet achterblijven. Het is erg kort dag en lastig om nog heel… [ 131 more words ]

http://kvnieuwegein.nl/galecop-sociaal-organiseert-2-april-een-lentefeest/

Kynologen Vereniging Nieuwegein

3 days 13 hours ago

We hebben het volgende bericht gekregen van onze hoofdsponsor Prins; "Mede uit een recente enquête kwam de vraag naar voren voor een (opfris)trainingalgemene voedingsleer en vers vlees van Prins, en of het mogelijk was die op een avonden/of zondag aan te bieden". Uiteraard komen we hieraan graag tegemoet! Deze training is geschikt voor u als u geïnteresseerd bent in de voeding en de producten van Prins. [ 320 more words ]

http://kvnieuwegein.nl/uitnodiging-opfristraining-algemene-voedingsleer-en-vers-vlees-meld-u-nu-aan/

Nieuws

Galecop Sociaal organiseert 2 april een lentefeest

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!

NLdoet helpt KVNieuwegein

Wil jij leren hoe je je hond kan masseren?

Geen behendigheid komende zaterdag 3 maart

Workshop multilijn maken