Inschrijven

Om het totaal aan inschrijvingen voor de ledenadministratie inzichtelijk te houden, vragen wij u per hond en per cursus dit formulier volledig in te vullen. Als u aan meer dan 1 cursus wilt deelnemen vult u het formulier dus meerdere keren volledig in. Indien u wat wilt toevoegen aan uw inschrijving, kunt u dit invullen onder opmerkingen.

De kosten voor de cursussen en de contributie kunt u vinden onder tarieven.
Een toelichting op Ā het inschrijfformulier vind u onder toelichting.
Op de cursussen Ringtraining, Zomer- en Winterpuppy na, gaat de inschrijving open na de diploma-uitreikingĀ en sluit bij de start van het seizoen. Tijdens het seizoen kunt u naar de ledenadministratie mailen met de vraag of er instroommogelijkheden zijn gedurende het lesseizoen.
Als een cursus of cursusavond niet of niet meer in het formulier voorkomt, kunt u zich er helaas niet (meer) voor inschrijven.
De inschrijving voor de gehoorzamehond is helaas al vol metĀ mensen die niet in Ć©Ć©n keer geslaagd zijn en de doorstromers uit de puppytraining. Inschrijven is dus helaas niet mogelijk.

Gegevens cursist

Gegevens hond

Ā

Lidmaatschaps gegevens

Het verschuldigde cursusgeld dient u na het invullen van dit formulier over te maken aan Kynologenvereniging Nieuwegein.
Deze specificatie van deze betaling ontvangt u in de bevestingsmail na het verzenden.

Vanaf 2014 dienen wij te beschikken over een IBAN nummer. Bereken hier je IBAN nummer.

ar

Let op! Het versturen van dit formulier kan soms even duren. Indien u na het versturen van deze inschrijving geen bevestigend e-mailbericht ontvangt bent u niet inschreven! Het cursusgeld wordt niet geretourneerd. Wanneer u het lidmaatschap wenst te beƫindigen dient u dit voor 1 december van het lopende verenigings/kalenderjaar schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is de contributie over het volgend jaar verschuldigd (zie statuten en huishoudelijk reglement).

De kosten hiervoor zijn voor KVN leden 30 euro en niet leden betalen 32,50 euro. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart.

Het event team van KVNieuwegein heeft weer iets leuks in petto en wel een multilijn maken. Er komen verschillende technieken aan bod. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Multi-lijn. De datum waarop dit gaat plaats vinden is 17 maart 2018 in het clubgebouw van KVN en wel van 14.00-16.30 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus van tevoren opgeven isā€¦ [ 88 more words ]

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar jaargang 6 Nr. 2 Special "Verrassende Nederlandse Hondenrassen" Nu verkrijgbaar! De Raad van Beheer presenteerde tijdens de nieuwjaarsreceptie van 13 januari jl. het boek Verrassende Nederlandse Hondenrassen, over de negen eigen hondenrassen die ons land rijk is. Na zestien jaar is er eindelijk weer een degelijk en actueel naslagwerk over onze Nederlandse trots!

Workshop multilijn maken

Raadar Nr. 2, februari 2018