Inschrijven

Om het totaal aan inschrijvingen voor de ledenadministratie inzichtelijk te houden, vragen wij u per hond en per cursus dit formulier volledig in te vullen. Als u aan meer dan 1 cursus wilt deelnemen vult u het formulier dus meerdere keren volledig in. Indien u wat wilt toevoegen aan uw inschrijving, kunt u dit invullen onder opmerkingen.

De kosten voor de cursussen en de contributie kunt u vinden onder tarieven.
Een toelichting op Ā het inschrijfformulier vind u onder toelichting.
Op de cursussen Ringtraining, Zomer- en Winterpuppy na, gaat de inschrijving open na de diploma-uitreikingĀ en sluit bij de start van het seizoen. Tijdens het seizoen kunt u naar de ledenadministratie mailen met de vraag of er instroommogelijkheden zijn gedurende het lesseizoen.
Als een cursus of cursusavond niet of niet meer in het formulier voorkomt, kunt u zich er helaas niet (meer) voor inschrijven.

Gegevens cursist

Gegevens hond

Ā

Lidmaatschaps gegevens

Het verschuldigde cursusgeld dient u na het invullen van dit formulier over te maken aan Kynologenvereniging Nieuwegein.
Deze specificatie van deze betaling ontvangt u in de bevestingsmail na het verzenden.

Vanaf 2014 dienen wij te beschikken over een IBAN nummer. Bereken hier je IBAN nummer.

a

Let op! Het versturen van dit formulier kan soms even duren. Indien u na het versturen van deze inschrijving geen bevestigend e-mailbericht ontvangt bent u niet inschreven! Het cursusgeld wordt niet geretourneerd. Wanneer u het lidmaatschap wenst te beƫindigen dient u dit voor 1 december van het lopende verenigings/kalenderjaar schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is de contributie over het volgend jaar verschuldigd (zie statuten en huishoudelijk reglement).

De standen en analyses van de behendigheid competitie van 2017 - 2018 zijn weer bijgewerkt op de website. Leuk om nog eens terug te kijken naar eerdere jaren of de competitie van dit jaar eens goed te analyseren. Veel leesplezier op de uitslagen pagina.

Op 25, 26, 27 en eventueel 28 juni, van 19.30 uur tot 22.00 uur, zullen er workshops gegeven worden door Ramona Schalkwijk. De groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers per avond en de kosten zijn ā‚¬30 voor leden en ā‚¬32,50 voor niet-leden. Opgeven kan via eventteam@kvnieuwegein.nl met vermelding van naam deelnemer, naam hond Ć©n voorkeur datum. Geef ook aan welke datum je echt niet kunt, i.v.m. [ 194 more words ]

Nog twee te gaan.

We zien geen grote verrassingen of toch wel? De scores in de top liggen nog steeds dicht bij elkaar
dus met nog twee te gaan kan alles nog gebeuren.

De Lummels
Jingo met Natasja Vos scoort niet slecht maar laat de concurrentie nu wel inlopen. En als we naar de
scores kijken dan zien we wel een lichte dalende lijn, als dat maar goed gaat.
Stacy met Marloes komen ijzersterk opzetten en hebben het gat met de nummer 1 terug gebracht
naar 4 puntjes. Daar is niet veel meer nodig voor een wisseling van de wacht.
En ook Dexter met Richard sluiten goed aan met de winst in het VP. Als ik Natasja was dan zou ik
heeeeel erg hard gaan trainen.

Jarah en Dennis zijn hier de grote verliezers terwijl ze nog wel 8 puntjes binnen harken zakken ze
toch drie plekken en het podium is daarmee verder weg dan ooit.

De ukkies
Wodka met Tia nemen hier het stokje over van Marjolein, wie zag die aan komen? Of wacht
Marjolein was er niet ja dat helpt niet zeg maar.
Babs met Marjolein die zo goed op weg waren kunnen door afwezigheid helaas niets anders doen
dan lijdzaam toekijken.
Cara en Marjo komen lekker op zetten maar zijn ze op tijd? Het gat naar de nummer 1 is wel al groot.

Door de winst van het VP stijgt Gina met Debbie maar liefst 7 plaatsen, een knappe prestatie.

De ougies
Dā€™oro en Ria handhaven zich en hebben nog een voorsprong van 12 punten op de nummer 2. Gaan
ze het redden?
Bongo heeft zijn best weer gedaan en Steven heeft goed gevolgd. Hij stijgt gelijk twee plaatsen en
heeft de achtervolging ingezet, maar is het op tijd? Wat jammer dat ene nulletje tussen de 20
scoresā€¦..
En ook hier weer een iets minder gelukt spel door Valar en Dennis. Het wordt nu echt oppassen niet
helemaal weg te zakken.

Het wordt wel tijd dat er wat veteranen bij komen want het is wel een kort lijstje. Ik denk dat dit met
de tijd goed komtā€¦ā€¦ā€¦ai dat is wel een heel slechte woordgrap.

Nieuwe tussenstand en analyses van de behendigheid competitie

Workshop massage bij honden

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 5 – maart 2018

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!

Wil jij leren hoe je je hond kan masseren?