Inschrijf toelichting

Met het online inschrijfformulier kunt u inschrijven op een cursus/workshop.

De inschrijvingen worden door de ledenadministratie verwerkt. De indelingscommissie bepaalt de indelingen van de cursussen. Heeft u vragen of opmerkingen over de inschrijving dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen.

Indien u nog geen lid van onze vereniging bent dient het formulier tevens als inschrijving voor het lidmaatschap.
Zie voor nadere informatie de pagina lidmaatschap.

Na het drukken op de knop verzenden ontvangt u vrijwel direct een bevestiging via het opgegeven e-mailadres.
De ledenadministratie ontvangt exact dezelfde gegevens.

De kosten voor het lidmaatschap worden jaarlijks automatisch afgeschreven. De kosten voor cursussen dient u vooraf zelf over te maken. In de bevestiging van uw inschrijving ontvangt u hierover de details.

In het formulier kunt u een 1e, 2e en 3e keus aangeven voor een weekdag van de cursus. Het moment waarop uw betaling wordt ontvangen geldt als het moment van inschrijving. In alle gevallen worden op basis van deze volgorde de cursussen ingedeeld. Een tijdige inschrijving is helaas geen garantie voor een plek! Ook kunnen wij niet garanderen dat er op de dag van uw voorkeur voldoende ruimte is.

De ledenadministratie verwerkt uw gegevens en stuurt deze in de winter- en zomerstop door naar de indelingscommissie.
De indelingscommissie houdt met het indelen rekening met regels die afgesproken zijn binnen de vereniging.
Wordt er ingeschreven tijdens het seizoen, stuurt de ledenadministratie de gegevens naar de betreffende hoofdtrainer.

Door insturen van het formulier verklaart u tevens kennis te hebben genomen van de statuten en reglementen van de vereniging en deze te accepteren.

Op stap met je hond

Opgelet

Kennismaken met Flyball bij K.V.N. ? Dat kan op zaterdag 3 februari 2018. Er is dan gelegenheid vrijblijvend kennis te maken met Flyball, van 11:00 - 12:00 uur op het terrein van K.V.N. Vindt je hond het leuk tennisballen op te halen? Neem je hond dan mee en kom eens proberen of je hond in is voor de leukste teamsport die je je maar kunt voorstellen!

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn weer geopend! De Inschrijving voor de gehoorzamehond gaat vanavond nog niet open. Er is eerst een ronde voor mensen die niet in één keer geslaagd zijn en de doorstromers uit de puppytraining.

De inschrijving is geopend

Kennismaking Flyball op 3 februari