Inschrijfformulier rendered

Test page, werkend formulier, stuurt mail naar webmaster ipv ledenadministratie en test naar nieuwe database.
(wel werkend e-mailadres opgeven, anders error mail naar info@kvnieuwegein.nl)

Gegevens cursist

Gegevens hond

Ā

Lidmaatschaps gegevens

Het verschuldigde cursusgeld dient u na het invullen van dit formulier over te maken aan Kynologenvereniging Nieuwegein.
Deze specificatie van deze betaling ontvangt u in de bevestingsmail na het verzenden.

Vanaf 2014 dienen wij te beschikken over een IBAN nummer. Bereken hier je IBAN nummer.

ar

Let op! Het versturen van dit formulier kan soms even duren. Indien u na het versturen van deze inschrijving geen bevestigend e-mailbericht ontvangt bent u niet inschreven! Het cursusgeld wordt niet geretourneerd. Wanneer u het lidmaatschap wenst te beƫindigen dient u dit voor 1 december van het lopende verenigings/kalenderjaar schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is de contributie over het volgend jaar verschuldigd (zie statuten en huishoudelijk reglement).

De kosten hiervoor zijn voor KVN leden 30 euro en niet leden betalen 32,50 euro. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart.

Het event team van KVNieuwegein heeft weer iets leuks in petto en wel een multilijn maken. Er komen verschillende technieken aan bod. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Multi-lijn. De datum waarop dit gaat plaats vinden is 17 maart 2018 in het clubgebouw van KVN en wel van 14.00-16.30 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus van tevoren opgeven isā€¦ [ 88 more words ]

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar jaargang 6 Nr. 2 Special "Verrassende Nederlandse Hondenrassen" Nu verkrijgbaar! De Raad van Beheer presenteerde tijdens de nieuwjaarsreceptie van 13 januari jl. het boek Verrassende Nederlandse Hondenrassen, over de negen eigen hondenrassen die ons land rijk is. Na zestien jaar is er eindelijk weer een degelijk en actueel naslagwerk over onze Nederlandse trots!

Workshop multilijn maken

Raadar Nr. 2, februari 2018