Lezing over voeding op maandag 3 februari 2014

lezingHoe kan het dat mijn…..
…hond altijd zit te krabben zonder dat er vlooien zijn?
…kat steeds naast de bak plast?
…hond zijn ontlasting opeet?
…hond graast als een koe?
…hond veel last heeft van huidschilfers?
…kat veel te dik is?
…hond niet lekker in zijn/haar vel zit?
…hond last heeft van te veel en/of dunne ontlasting?
…hond alles van straat eet?
…pup zo hard groeit en veel last heeft van pijn?!

Dit zijn enkele vragen die het Prins CareTeam regelmatig via de advieslijn krijgt van mensen die soms ten einde raad zijn. Problemen die vaak te wijten zijn aan een niet optimale voeding of voedings-methodiek of een verandering in de leefomgeving.

Om deze en andere vragen te beantwoorden organiseert Kynologenvereniging Nieuwegein op 3 februar 2014 een lezing over voeding. Deze avond zal er namens Prins Petfoods een voedingsdeskundige aanwezig zijn. Na de lezing kunt u uiteraard vragen stellen.
Let wel; de lezing is bedoeld om u meer kennis te geven bij het oplossen van problemen bij uw hond of kat en niet om het merk Prins te promoten.

Heeft uw hond of kat geen problemen maar lijkt het u leuk om meer over voeding en gedrag te weten te komen dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Op 3 februari staat vanaf 19.30 uur de koffie voor u klaar.
Bij de bar in Van Bemmel’s Honk zijn inschrijfformulieren aanwezig.
Na 20 december ’13 aanmelden voor deze lezing kan ook door het sturen van je gegevens per e-mail.

Voor de mooie winterzondagen!
Alle wandelingen die de afgelopen jaren in de clubbladen van de KVN zijn verschenen staan nu weer allemaal netjes bij elkaar op de Website. Leuk om ze allemaal weer eens te lopen de komende maanden.

Of dit dan de oplossing is? Ben benieuwd naar ieders mening hierover....

De 1e wandeling van het nieuwe jaar op zaterdag 13 januari 2018, op de Hoorneboegse Heide in Hilversum. Geparkeerd bij de Fly-Inn waar je de weg oversteekt om op de heide te komen. Na ruim 1 1/2 uur wandelen bij de Fly-Inn lekker wat gegeten en gedronken.

Kennismaking Flyball op 3 februari

De inschrijving is geopend