Onze trainingslocatie wordt intensief gebruikt voor trainingen en wedstrijden.
Daarnaast verhuren wij onze locatie regelmatig aan rasverenigingen en voor andere kynologisch getinte activiteiten.

Prijzen verhuur
Huur kantine: € 75,00 per dagdeel.
Huur kantine plus hoofdveld: € 100,00 per dagdeel.
Extra kamers (2): € 25.00 per dagdeel per kamer.
Extra velden (4): € 30,00 per dagdeel per veld.
Geluid incl. headset: € 20,00 per dagdeel.
Huur behendigheidsbaan: € 100.00 incl. begeleiding.
Consumpties: Volgens geldende prijslijst.
Lunches medewerkers: Indien gewenst in overleg met Hanneke Brandt.
Gebruik kopieermachine: € 0.10 per kopie.
Verhuur tenten: Afhankelijk van grootte en beschikbaarheid in overleg € 15.00 – € 30.00.
Beamer: € 25,00.

Voor overige vragen over verhuur stuurt u een e-mailbericht naar Pam Goedholt-Funcke: verhuur@kvnieuwegein.nl.

De kosten hiervoor zijn voor KVN leden 30 euro en niet leden betalen 32,50 euro. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart.

Het event team van KVNieuwegein heeft weer iets leuks in petto en wel een multilijn maken. Er komen verschillende technieken aan bod. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Multi-lijn. De datum waarop dit gaat plaats vinden is 17 maart 2018 in het clubgebouw van KVN en wel van 14.00-16.30 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus van tevoren opgeven is… [ 88 more words ]

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar jaargang 6 Nr. 2 Special "Verrassende Nederlandse Hondenrassen" Nu verkrijgbaar! De Raad van Beheer presenteerde tijdens de nieuwjaarsreceptie van 13 januari jl. het boek Verrassende Nederlandse Hondenrassen, over de negen eigen hondenrassen die ons land rijk is. Na zestien jaar is er eindelijk weer een degelijk en actueel naslagwerk over onze Nederlandse trots!

Workshop multilijn maken

Raadar Nr. 2, februari 2018