Marinka de Goeij

Naam van mijn hond:

Fela

Over mij;

Sinds kort woon ik in Nieuwleusen, samen met mijn vriend Wytze en ons hondje, dit in verband met mijn werk in Zwolle als dierenarts. Hiervoor moet ik soms op de raarste tijden naar de praktijk en dan is het fijn om vlakbij te wonen. Hierdoor ben ik helaas minder vaak fysiek aanwezig op de vereniging, maar ik probeer toch zoveel mogelijk overal bij te zijn en gezien mijn moeder nog in Utrecht woont kom ik ook regelmatig in de buurt. Als ik niet aan het werk ben of bezig voor KVN ga ik graag met Wytze naar de bioscoop of uit eten.

Over mijn hond;

Toen we Fela kregen had ik nog niet zoveel met haar omdat we net afscheid hadden moeten nemen van onze vorige hond, maar Fela dacht hier toch anders over, zij heeft mij echt als haar baasje gekozen en toen ik uit huis ging werd ze dan ook erg ongelukkig bij mijn ouders thuis, niet lang daarna hebben we haar in huis genomen toen de situatie het toeliet. Ik heb altijd met haar aan behendigheid gedaan en toen dit niet meer ging nog een aantal seizoenen met veel plezier bij Lies SBB gevolgd. Helaas laat haar gezondheid dit inmiddels niet meer toe en loopt ze in wat ik noem reservetijd. Zolang ze nog gelukkig is genieten we van haar, maar de dag van afscheid komt langzaam steeds dichterbij.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

voorzitter, redactie, stuurgroep trainerszaken en verder overal waar handjes nodig zijn probeer ik bij te springen

Op stap met je hond

Kennismaken met Flyball bij K.V.N. ? Dat kan op zaterdag 3 februari 2018. Er is dan gelegenheid vrijblijvend kennis te maken met Flyball, van 11:00 - 12:00 uur op het terrein van K.V.N. Vindt je hond het leuk tennisballen op te halen? Neem je hond dan mee en kom eens proberen of je hond in is voor de leukste teamsport die je je maar kunt voorstellen!

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn weer geopend! De Inschrijving voor de gehoorzamehond gaat vanavond nog niet open. Er is eerst een ronde voor mensen die niet in één keer geslaagd zijn en de doorstromers uit de puppytraining.

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a link.

De inschrijving is geopend

Kennismaking Flyball op 3 februari