Meer nieuws van de Raad van Beheer over het belang van een Stamboomhond

raadvan-beheerDe Raad van Beheer heeft de afgelopen jaren samen met aangesloten verenigingen en fokkers een scala aan maatregelen genomen om de gezondheid en het welzijn van honden (met een stamboom) te verbeteren. Conform het Fairfok-plan startten wij vorig jaar de meerjarige campagne: ‘Waarom een stamboomhond?’. De campagne belicht de voordelen van een stamboomhond en ondersteunt de verantwoorde fokker van stamboomhonden in Nederland. In deze special een update.

Raadar Special Campange

Voor de mooie winterzondagen!
Alle wandelingen die de afgelopen jaren in de clubbladen van de KVN zijn verschenen staan nu weer allemaal netjes bij elkaar op de Website. Leuk om ze allemaal weer eens te lopen de komende maanden.

Of dit dan de oplossing is? Ben benieuwd naar ieders mening hierover....

De 1e wandeling van het nieuwe jaar op zaterdag 13 januari 2018, op de Hoorneboegse Heide in Hilversum. Geparkeerd bij de Fly-Inn waar je de weg oversteekt om op de heide te komen. Na ruim 1 1/2 uur wandelen bij de Fly-Inn lekker wat gegeten en gedronken.

Kennismaking Flyball op 3 februari

De inschrijving is geopend