Op stap met je hond, den Treek

Bosrijke wandeling door den Treek, start net buiten Amersfoort ±6,6 km.
In den Treek kan het bij mooi weer aardig druk zijn. Bij iets minder warm weer is hetvoor de hond fijner om te wandelen en is het aanmerkelijk rustiger in dit gebied. Honden mogen aan het begin, eind en halverwege de wandeling los.

Download route als pdf

(K.V.N.-clubblad 4-2014)

Voor de mooie winterzondagen!
Alle wandelingen die de afgelopen jaren in de clubbladen van de KVN zijn verschenen staan nu weer allemaal netjes bij elkaar op de Website. Leuk om ze allemaal weer eens te lopen de komende maanden.

Of dit dan de oplossing is? Ben benieuwd naar ieders mening hierover....

De 1e wandeling van het nieuwe jaar op zaterdag 13 januari 2018, op de Hoorneboegse Heide in Hilversum. Geparkeerd bij de Fly-Inn waar je de weg oversteekt om op de heide te komen. Na ruim 1 1/2 uur wandelen bij de Fly-Inn lekker wat gegeten en gedronken.

Kennismaking Flyball op 3 februari

De inschrijving is geopend