Op stap met je hond, Draaierige boswandeling rond de Traaij, bos, heide en stuifduintjes

Deze rondwandeling loopt via het Rijsenburgse Bos, de Breul, Bornia en Heidestein.
De hond mag deels vrij loslopen, maar zoals we van u gewend zijn, wel onder appel.
De route start op een parkeerplaatsje aan de Arnhemse bovenweg in DriebergenRijsenburg,
even na huisnummer 125 bij drie ANWB-paddenstoelen.

Download route als pdf

(K.V.N.-clubblad 3-2016)

Voor de mooie winterzondagen!
Alle wandelingen die de afgelopen jaren in de clubbladen van de KVN zijn verschenen staan nu weer allemaal netjes bij elkaar op de Website. Leuk om ze allemaal weer eens te lopen de komende maanden.

Of dit dan de oplossing is? Ben benieuwd naar ieders mening hierover....

De 1e wandeling van het nieuwe jaar op zaterdag 13 januari 2018, op de Hoorneboegse Heide in Hilversum. Geparkeerd bij de Fly-Inn waar je de weg oversteekt om op de heide te komen. Na ruim 1 1/2 uur wandelen bij de Fly-Inn lekker wat gegeten en gedronken.

Kennismaking Flyball op 3 februari

De inschrijving is geopend