Op stap met je hond, Hoornboegse heide

± 7km. Honden los mits onder appel. Groot losloopgebied met veel honden, maar ook met hardlopers, af en toe fietsers
en kans op koeien en paarden. Wie onverhoopt van de route raakt, kan de rode paaltjes proberen te volgen tot nr 40. Horeca naast het startpunt en even verderop in het dorp.

De wandeling start vanaf de parkeerplaats aan het begin van de Noodweg te Hollandsche Rading.

Download route als pdf

(K.V.N. clubblad 2-2014)

Voor de mooie winterzondagen!
Alle wandelingen die de afgelopen jaren in de clubbladen van de KVN zijn verschenen staan nu weer allemaal netjes bij elkaar op de Website. Leuk om ze allemaal weer eens te lopen de komende maanden.

Of dit dan de oplossing is? Ben benieuwd naar ieders mening hierover....

De 1e wandeling van het nieuwe jaar op zaterdag 13 januari 2018, op de Hoorneboegse Heide in Hilversum. Geparkeerd bij de Fly-Inn waar je de weg oversteekt om op de heide te komen. Na ruim 1 1/2 uur wandelen bij de Fly-Inn lekker wat gegeten en gedronken.

Kennismaking Flyball op 3 februari

De inschrijving is geopend