Kynologische Kennis

doorsnedehond
De opleiding Kynologische Kennis biedt veel informatie voor iedereen, hondeneigenaar of niet, die zich in het leven van de hond wenst te verdiepen.

In het voorjaar van 2015 organiseert K.V.N. opnieuw de cursus Kynologische Kennis I.

Het examen wordt afgenomen door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.

Voor de mooie winterzondagen!
Alle wandelingen die de afgelopen jaren in de clubbladen van de KVN zijn verschenen staan nu weer allemaal netjes bij elkaar op de Website. Leuk om ze allemaal weer eens te lopen de komende maanden.

Of dit dan de oplossing is? Ben benieuwd naar ieders mening hierover....

De 1e wandeling van het nieuwe jaar op zaterdag 13 januari 2018, op de Hoorneboegse Heide in Hilversum. Geparkeerd bij de Fly-Inn waar je de weg oversteekt om op de heide te komen. Na ruim 1 1/2 uur wandelen bij de Fly-Inn lekker wat gegeten en gedronken.

Kennismaking Flyball op 3 februari

De inschrijving is geopend