Sponsornieuws; Lifestyle for pets

Lifestyle for pets is een uniek omnichannel platform voor alle huisdierliefhebbers.  Lifestyle for pets

Het platform richt zich op honden, katten, paarden, knaagdieren, vissen, reptielen en vogels. Het welzijn van het gezelschapsdier staat voorop. Een belangrijk onderdeel van het platform is preventie en zorg om het huisdier gezond en fit te houden.

Het platform zit boordevol informatie over huisdieren, heeft een interactieve tv-zender met inspirerende en informatieve filmpjes, een webshop waarin producten te koop zijn en biedt opvallende promotie online en op de winkelvloer van de aangesloten dierenspeciaalzaken.

Lifestyle for pets is hét kennis- en inspiratieplatform van huisdierminded Nederland en daarbuiten: de plek met alles voor de dierenliefhebber en zijn huisdier. In combinatie met de website, de blogs, de tv-zender, de webshop, social media, de app, de vertegenwoordiging op de winkelvloer en evenementen vormt het een ijzersterk omnichannel platform.

Wij werken graag met diverse merken, dierenartsen, dierenspeciaalzaken en profit en non-profitorganisaties om het platform zo breed mogelijk neer te zetten

Via de onderstaande link kom je op het TV kanaal op de website, daar vandaan kan je de website eenvoudig verder bekijken.

Lifestyle for pets

Voor de mooie winterzondagen!
Alle wandelingen die de afgelopen jaren in de clubbladen van de KVN zijn verschenen staan nu weer allemaal netjes bij elkaar op de Website. Leuk om ze allemaal weer eens te lopen de komende maanden.

Of dit dan de oplossing is? Ben benieuwd naar ieders mening hierover....

De 1e wandeling van het nieuwe jaar op zaterdag 13 januari 2018, op de Hoorneboegse Heide in Hilversum. Geparkeerd bij de Fly-Inn waar je de weg oversteekt om op de heide te komen. Na ruim 1 1/2 uur wandelen bij de Fly-Inn lekker wat gegeten en gedronken.

Kennismaking Flyball op 3 februari

De inschrijving is geopend