Stem finale campagnebeeld Dag van de Hond 2014

Stem nu op finale campagnebeeld Dag van de Hond 2014
De landelijke Dag van de Hond wordt in 2014 voor de vierde keer georganiseerd en is een initiatief van de Raad van Beheer.

dag van de hondDe Dag van de Hond heeft dit jaar het thema ‘Kind & Hond’.

Kies campagnebeeld Dag van de Hond 2014
Voor het kiezen van het campagnebeeld voor de Dag van de Hond 2014 willen we graag uw mening hebben als hondenbezitter en hondenliefhebber.

De eerste stemronde was tot 1 januari 2014 met 9 voorstellen.

De finale is tot 10 januari 2014. U kunt nu opnieuw stemmen op de beste 3 voorstellen die overgebleven zijn uit de eerste stemronde.

Op de speciale pagina www.raadvanbeheer.nl/dagvandehond2014 kunt u nu stemmen op één van de drie overgebleven voorstellen. Wees er snel bij want u kunt stemmen tot uiterlijk 10 januari!

Alvast bedankt voor uw stem!

Met vriendelijke groeten,

Raad van Beheer
Organisatie Dag van de Hond 2014

Op stap met je hond

Kennismaken met Flyball bij K.V.N. ? Dat kan op zaterdag 3 februari 2018. Er is dan gelegenheid vrijblijvend kennis te maken met Flyball, van 11:00 - 12:00 uur op het terrein van K.V.N. Vindt je hond het leuk tennisballen op te halen? Neem je hond dan mee en kom eens proberen of je hond in is voor de leukste teamsport die je je maar kunt voorstellen!

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn weer geopend! De Inschrijving voor de gehoorzamehond gaat vanavond nog niet open. Er is eerst een ronde voor mensen die niet in één keer geslaagd zijn en de doorstromers uit de puppytraining.

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a link.

De inschrijving is geopend

Kennismaking Flyball op 3 februari