Stem nu op het campagnebeeld Dag van de Hond 2018!

De landelijke Dag van de Hond wordt in 2018 voor de achtste keer georganiseerd en is een succesvol initiatief van de Raad van Beheer.

Tijdens de Dag van de Hond zijn er op meer dan 30 locaties leuke activiteiten voor hondenliefhebbers. De Dag van de Hond heeft dit jaar het thema 'Sport & Spel'.

Stemmen
Voor het kiezen van het campagnebeeld voor de Dag van de Hond 2018 willen we graag jouw mening hebben als hondenliefhebber.
Je kunt nu stemmen op 1 van de 10 voorstellen.
Wees er snel bij want je kunt maar één keer stemmen tot en met zondag 4 februari aanstaande!

Heb je een duidelijke favoriet? Roep dan je hondenvrienden op om te stemmen op jouw favoriete beeld.

Breng nu je stem uit op https://nl.surveymonkey.com/r/beeld-dag-vd-Hond-2018

De kosten hiervoor zijn voor KVN leden 30 euro en niet leden betalen 32,50 euro. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart.

Het event team van KVNieuwegein heeft weer iets leuks in petto en wel een multilijn maken. Er komen verschillende technieken aan bod. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Multi-lijn. De datum waarop dit gaat plaats vinden is 17 maart 2018 in het clubgebouw van KVN en wel van 14.00-16.30 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus van tevoren opgeven is… [ 88 more words ]

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar jaargang 6 Nr. 2 Special "Verrassende Nederlandse Hondenrassen" Nu verkrijgbaar! De Raad van Beheer presenteerde tijdens de nieuwjaarsreceptie van 13 januari jl. het boek Verrassende Nederlandse Hondenrassen, over de negen eigen hondenrassen die ons land rijk is. Na zestien jaar is er eindelijk weer een degelijk en actueel naslagwerk over onze Nederlandse trots!

Workshop multilijn maken

Raadar Nr. 2, februari 2018