Facebook pagina van de Kynologenvereniging Nieuwegein

De facebooksite van K.V.N. is ooit begonnen als besloten groep. Echter bij de groeiende aandacht en
bruikbaarheid van sociale media is besloten om van de besloten groep een openbare pagina te maken.
Hiermee spreken we een breed publiek aan en hopen we iedereen op de hoogte te kunnen houden
van onze activiteiten.

Evenementen, mededelingen en verslagen zullen vaak zowel op onze website als op de Facebookpagina bekend worden gemaakt, houdt het dus in de gaten, dan mis je niets!

Gedrag:
De leden in deze groep respecteren elkaars mening en vallen elkaar niet aan in de groep. De berichten zullen door de beheerders beoordeeld worden op relevante inhoud, integriteit en respectvolle omgang met elkaar.

Aansprakelijkheid:
Een ieder die meedoet aan deze groep is zelf verantwoordelijk voor hetgeen hij post. Andere personen of K.V.N. kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor materiaal dat door leden van de groep gepost wordt. Ook materiaal dat auteursrechtelijk beschermd is mag niet zonder meer gedeeld worden in deze groep. Ook hiervoor blijft de persoon die dit wel post persoonlijk verantwoordelijk.
De beheerders behouden zich het recht voor, in het belang van K.V.N. en persoonlijk belang van groepsleden, berichten te verwijderen. Tevens kunnen bij herhaald wangedrag, in de ogen van de beheerders, personen geweerd worden uit de groep. Uiteraard moet dit als een allerlaatste middel gezien worden en dient door de beheerders zorgvuldig afgewogen worden daar die zelfde persoon ook lid van de vereniging zal zijn. Indien de geweerde persoon het niet eens is met de beslissing van de beheerder dan kan deze persoon zich wenden tot het dagelijks bestuur van de vereniging.

De kosten hiervoor zijn voor KVN leden 30 euro en niet leden betalen 32,50 euro. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart.

Het event team van KVNieuwegein heeft weer iets leuks in petto en wel een multilijn maken. Er komen verschillende technieken aan bod. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Multi-lijn. De datum waarop dit gaat plaats vinden is 17 maart 2018 in het clubgebouw van KVN en wel van 14.00-16.30 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus van tevoren opgeven is… [ 88 more words ]

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar jaargang 6 Nr. 2 Special "Verrassende Nederlandse Hondenrassen" Nu verkrijgbaar! De Raad van Beheer presenteerde tijdens de nieuwjaarsreceptie van 13 januari jl. het boek Verrassende Nederlandse Hondenrassen, over de negen eigen hondenrassen die ons land rijk is. Na zestien jaar is er eindelijk weer een degelijk en actueel naslagwerk over onze Nederlandse trots!

Workshop multilijn maken

Raadar Nr. 2, februari 2018