Theo ten Broeke, Marinka de Goeij, Bruno van Oers en Silvie Zebel.

De redactie wil graag voor en met u een plezierig en leesbaar clubblad en website maken. Uw verhalen zijn dan ook onontbeerlijk. Er zijn vast spannende, leuke en minder leuke dingen gebeurd, al dan niet met uw hond, die u met de andere lezers wilt delen. Stuur daarom massaal uw kopij naar de redactie. U kunt dit doen via e-mail. Als uw verhaal vergezeld gaat van één of meer foto’s wordt het alleen maar leuker. Doe uw best en stel de redactie voor het probleem hoe al uw reacties te plaatsen!

Bestuur en redactie kunnen geen verantwoording dragen voor de inhoud van de advertenties in het clubblad of website. De redactie behoudt zich het recht voor, zonder opgaaf van reden, aangeleverde kopij te weigeren, in te korten en/of te corrigeren. Ook vragen wij, indien dit mogelijk is, de kopij voor het clubblad aan te leveren op CD/DVD of via email te verzenden (bij voorkeur in Word zonder opmaak aanleveren). Foto’s als aparte bijlage meezenden. Overname van stukken voor en van derden is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur en onder volledige bronvermelding. Wilt u dat uw bijlage alleen in het clubblad en niet op deze website mag worden gepubliceerd, geef dit dan vooraf aan.

Uitslagen wedstrijden in clubblad
Steeds meer mensen binnen de verschillende disciplines bij K.V.N. doen mee aan (officiële) wedstrijden.In het clubblad willen we graag aandacht besteden aan de behaalde prestaties. Als je dus een vermelding wilt van je klasseringen kan je dit doorgeven aan de redactie redactie@kvnieuwegein.nl zodat wij dit in het clubblad kunnen verwerken.

Zowel op in het clubblad, als op deze website kunt u adverteren. De kosten hiervoor geven wij u graag op aanvraag door.

Planning clubblad 2017 Sluitingsdata kopij Te verwachten verschijning
nr 1 – februari
nr 2 – juni 7 mei 6 juni
nr 3 – september 6 augustus 5 september
nr 4 – december 5 november 5 december

Op stap met je hond

Kennismaken met Flyball bij K.V.N. ? Dat kan op zaterdag 3 februari 2018. Er is dan gelegenheid vrijblijvend kennis te maken met Flyball, van 11:00 - 12:00 uur op het terrein van K.V.N. Vindt je hond het leuk tennisballen op te halen? Neem je hond dan mee en kom eens proberen of je hond in is voor de leukste teamsport die je je maar kunt voorstellen!

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn weer geopend! De Inschrijving voor de gehoorzamehond gaat vanavond nog niet open. Er is eerst een ronde voor mensen die niet in één keer geslaagd zijn en de doorstromers uit de puppytraining.

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a link.

De inschrijving is geopend

Kennismaking Flyball op 3 februari