Verslag informatieavond vogelopvang 31 oktober

Stukken van de informatieavond over het plan van de vogelopvang om zich te vestiging op de wielerbaan.

Op 31 oktober is er door de gemeente nieuwegein een plan gepresenteerd over de vestiging van de Vogelopvang Utrecht op de voormalige wielerbaan. Voor de geïnteresseerde hierbij de stukken die met de bezoekers van de avond zijn gedeeld.

De presentatie zoals door de gemeente gebruikt op de informatieavond

De antwoorden op de gestelde vragen op de informatieavond

De antwoordbrief  aan D66 over de al eerder gestelde vragen aan de gemeente van 21-okt-2016

Voor de mooie winterzondagen!
Alle wandelingen die de afgelopen jaren in de clubbladen van de KVN zijn verschenen staan nu weer allemaal netjes bij elkaar op de Website. Leuk om ze allemaal weer eens te lopen de komende maanden.

Of dit dan de oplossing is? Ben benieuwd naar ieders mening hierover....

De 1e wandeling van het nieuwe jaar op zaterdag 13 januari 2018, op de Hoorneboegse Heide in Hilversum. Geparkeerd bij de Fly-Inn waar je de weg oversteekt om op de heide te komen. Na ruim 1 1/2 uur wandelen bij de Fly-Inn lekker wat gegeten en gedronken.

Kennismaking Flyball op 3 februari

De inschrijving is geopend