Behendigheid

Uitslagen en spelregels behendigheid competitie

Spelregels Competitie Agility Selectie K.V.N.
Voor ervaren en minder ervaren lopers; hier het linkje naar de spelregels.
Toch wel handig om af en toe even door te nemen.

Uitslagen behendigheidskampioenschap 2017-2018

Tussenstand na Eigen tijd - Analyse op de tussenstand na Eigen tijd

Uitslagen wedstrijd onderdelen:
Neuhauser Gambling - Analyse op de Neuhauser Gambling

Handlers keuze - Analyse op de  Hanglers keuze

Vast parcours - Analyse op de Vast Parcours

Eigen tijd - Analyse op de Eigentijd

Super Gambling  - Analyse op de Super Gambling

Jumping - Analyse op de Jumping

Uitslagen behendigheidskampioenschap 2016-2017

einduitslag 2016 -2017 - Analyse op de einduitslag 2016-2017

Uitslagen behendigheidskampioenschap 2015-2016

Einduitslag 2015-2016

Uitslagen behendigheidskampioenschap 2014-2015

Einduitslag 2014-2015

De kosten hiervoor zijn voor KVN leden 30 euro en niet leden betalen 32,50 euro. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart.

Het event team van KVNieuwegein heeft weer iets leuks in petto en wel een multilijn maken. Er komen verschillende technieken aan bod. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Multi-lijn. De datum waarop dit gaat plaats vinden is 17 maart 2018 in het clubgebouw van KVN en wel van 14.00-16.30 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus van tevoren opgeven is… [ 88 more words ]

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar jaargang 6 Nr. 2 Special "Verrassende Nederlandse Hondenrassen" Nu verkrijgbaar! De Raad van Beheer presenteerde tijdens de nieuwjaarsreceptie van 13 januari jl. het boek Verrassende Nederlandse Hondenrassen, over de negen eigen hondenrassen die ons land rijk is. Na zestien jaar is er eindelijk weer een degelijk en actueel naslagwerk over onze Nederlandse trots!

Workshop multilijn maken

Raadar Nr. 2, februari 2018