Clubmatch

Clubmatch K.V.N. 25 mei 2017

Eindkeuring best in show (BIS)

1. Staffordshire Bullterrier (61) Querida Densk Pige of Ozzle's Family, eig. B. Bouwland
2. Curly Coated Retriever (91) Curlycrest's Dreaming of Liv, eig. Suzanne Swaab/Brenda van der Zwet
3. Bearded Collie (36) Beardmarked's Three Mile Smile, eig. F.A. Westerbaan van der Meij
4. Stabijhoun (70) Luuk Lotus fan de Moaie Hovingen, eig. H.J.J. de Winter
5. Grote poedel zwart (114) Patt'Poil Royal Cindy, eig. Eva Hoekstra
6. Groenlandhond (98) Kimassok's Kiwaniq Dazzle, eig. Ron de Ruiter
7. Hollandse Smoushond (52) Harm, eig. E.M.H. Wilderbeek
8. Dashond standaard ruwhaar (95) Louis van de Nottenstee, eig. Eva Hoekstra

Eindkeuringen-rasgroepen

Uitslagen Clubmatch KVN

Kind-Hond show:

1. Jette (8 jaar) met Barbet Bowie (5 maanden)
2. Babs (8) met Miniature Australian Shepherd Ozzy (bijna 2 jaar)
3. Dave (11) met Labrador Retriever Soof (7 maanden)
4. Liv (11) met Siberische Husky Vienna (7 jaar)
5. Ilse (6) met Staffordshire Bullterrier Charlie (17 maanden)
6. Zoe (8) met Siberische HUSKY Onyx (10 jaar)

Junior handling:

1. Curly Coated Retriever (90) Zoete Bliksem van Elegast met Claire
2. Chihuahua langhaar (108) Fabjilous Chihuahuas Jack Daniels met Rachel
3. Shiba (99) Pitara van de Prayhoeve met Irina
4. Curly Coated Retriever (91) Curlycrest’s Dreaming of Liv met Johan

Clubmatch K.V.N. 9 juni 2013
Junior Handling:
1. Shirley van Venrooij - Schotse herdershond langhaar - Dum Dum Diddle from Manchu’s Faith

Kind-Hond show:
1. Dilara Schmidt - Schotse herdershond langhaar - Love Lies form Manchu’s Faith

Eindkeuringen Clubmatch
Baby klasse:
67. M.Kosic en J.M. Romeijn - Irish Kerry Blue Terrier - Lynnsto Big Ben
Puppy klasse:
21. M.I.C. van den Broeke - Tervuerense Herdershond - Tyboki’s Lhinn
Koppel klasse:
12 en 14 D. en P. Schmidt - Schotse herdershond langhaar - Barca v.h. Melkmeisje en Love Lies from Manchu’s Faith
Veteranenklasse:
42. G. van Duijn - Golden Retriever - Chapter Challenge Flash Gordon

De kosten hiervoor zijn voor KVN leden 30 euro en niet leden betalen 32,50 euro. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart.

Het event team van KVNieuwegein heeft weer iets leuks in petto en wel een multilijn maken. Er komen verschillende technieken aan bod. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Multi-lijn. De datum waarop dit gaat plaats vinden is 17 maart 2018 in het clubgebouw van KVN en wel van 14.00-16.30 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus van tevoren opgeven is… [ 88 more words ]

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar jaargang 6 Nr. 2 Special "Verrassende Nederlandse Hondenrassen" Nu verkrijgbaar! De Raad van Beheer presenteerde tijdens de nieuwjaarsreceptie van 13 januari jl. het boek Verrassende Nederlandse Hondenrassen, over de negen eigen hondenrassen die ons land rijk is. Na zestien jaar is er eindelijk weer een degelijk en actueel naslagwerk over onze Nederlandse trots!

Workshop multilijn maken

Raadar Nr. 2, februari 2018