Vriendenloterij

Logo

De helft van de opbrengst van de Vriendenloterij gaat naar goede doelen. Als speler in de Vriendenloterij kun je zelf bepalen welk goede doel dat is! En dat kan ook K.V.N. zijn!

Speel je al mee in de Vriendenloterij en wil je jouw halve inleg ten goede laten komen aan K.V.N.? Neem dan contact op met de Vriendenloterij Ledenservice via 0900-300 1400 (10 cpm). Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Daar kun je aangeven dat je voortaan voor Kynologenvereniging Nieuwegein wilt spelen.

Het kan ook door een brief met je gegevens te sturen naar Vrienden Loterij, Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam. Vermeld in de brief het omzetverzoek en de naam + vestigingsplaats van de organisatie waarvoor je mee wilt spelen (Kynologenvereniging Nieuwegein, sponsorcode 5186).

Vind je zelf bellen of een brief sturen niet fijn dan kan je ook een mail sturen naar info@kvnieuwegein.nl met alle gegevens, dan regelen wij de omzetting graag!

Heb je nog geen lot en wil je dat wel? Klik dan op onderstaande banner om je aan te melden, K.V.N. wordt dan direct aan je lot gekoppeld.

vriendenloterij

De kosten hiervoor zijn voor KVN leden 30 euro en niet leden betalen 32,50 euro. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart.

Het event team van KVNieuwegein heeft weer iets leuks in petto en wel een multilijn maken. Er komen verschillende technieken aan bod. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Multi-lijn. De datum waarop dit gaat plaats vinden is 17 maart 2018 in het clubgebouw van KVN en wel van 14.00-16.30 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus van tevoren opgeven is… [ 88 more words ]

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar jaargang 6 Nr. 2 Special "Verrassende Nederlandse Hondenrassen" Nu verkrijgbaar! De Raad van Beheer presenteerde tijdens de nieuwjaarsreceptie van 13 januari jl. het boek Verrassende Nederlandse Hondenrassen, over de negen eigen hondenrassen die ons land rijk is. Na zestien jaar is er eindelijk weer een degelijk en actueel naslagwerk over onze Nederlandse trots!

Workshop multilijn maken

Raadar Nr. 2, februari 2018