Workshop Praktijkspeuren & Detectie

Wegens groot succes van de vorige workshops speuren en detectie gaan we in de herhaling.
28 april, 5 mei, 19 mei, 26 mei en 30 juni zullen er weer workshops zijn.

Op die dagen zal er een workshop in de ochtend en één in de middag worden georganiseerd.
De groepen zullen bestaan uit maar 4 personen per instructeur, dus veel persoonlijke
aandacht gegarandeerd! De workshop zal 2,5 uur duren en 30,- € kosten.

De workshops worden gegeven door John van den Hoek en Gert Nijenhuis van Kynocenter.
John heeft jarenlange ervaring als docent praktijkspeuren en detectie. Hij geeft les aan alle
honden: jong en oud, ervaren en onervaren, typische speurhond maar ook typische
schoothond! Hij krijgt elke hond zover om zijn/haar neus te gaan gebruiken.
Inschrijven voor de cursus kan via de bijgevoegde link. Graag bij inschrijven aangeven
of je al ervaring hebt, we zullen proberen dit zoveel mogelijk af te stemmen.

Wees er snel bij want vol is vol!

Op deze pagina kan je inschrijven op de workshops;

Inschrijving is gesloten!

Aanstaande vrijdagavond 14 december zal om 20:00 uur de diploma en prijsuitreiking plaatsvinden van seizoen 2018-II. Iedereen die aan één van de cursussen heeft deelgenomen is van harte welkom om zijn diploma in ontvangst te nemen.

Na het officiële gedeelte is er alle ruimte om terug te kijken naar de gebeurtenissen tijdens de lessen.

Tot vrijdag!

Op zaterdag zal de inschrijving open gaan voor het seizoen 2019-I.
We gaan op dat moment gebruikmaken van iets gewijzigde inschrijfformulieren en onze nieuwe software
voor de ledenadministratie. Voor het schakelen tussen de oude en nieuwe manier is iets meer tijd nodig, daarom niet vrijdagavond maar pas in loop van de zaterdag.

Zodra de inschrijving is geopend zal hier een berichtje van verschijnen op de Website en op Facebook

Altijd al een keer samen met je hond een biertje willen drinken?

Brewdog lanceert hondenbier | SubWoofer IPA

Diploma uitreiking seizoen 2018-II

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen