Kynologenvereniging Nieuwegein

Debbie Gronnak-Beset
Foto
Foto van jouw hond

Mijn naam is:

 

Debbie Gronnak-Beset

Naam van mijn hond:

 

Gina en Romy

Over mij;

Ik ben Debbie Gronnak-Beset en ik woon samen met mijn man Sjef en onze twee shelties in een dorpje in de Bommelerwaard. In het dagelijks leven werk ik bij een gemeente, waar ik me voornamelijk bezighoud met de juridische begeleiding van bouwprojecten. Mijn grote passie is behendigheid en het lopen van wedstrijden met mijn honden. 

 

Over mijn hond;

Gina en Romy zijn halfzussen, maar qua karakter verschillen ze nogal van mekaar. Gina is een vrij stabiele en rustige hond. Ze kijkt eerst de kat uit de boom vóór ze iets doet. Haar jongere zus Romy is een echte druktemaker, altijd met iets bezig. Over twee dingen zijn ze het er echter roerend eens: behendigheid met het vrouwtje doen en als een gek achter de tennisbal aanlopen, zijn de leukste dingen die er zijn.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Ik ben algemeen bestuurslid met de portefeuille juridische zaken.

Zoek


Handig
Contributie
Downloads
E-mailadressen
Inschrijven cursussen
Kalender

Puppytraining
Startlicenties
Terreinregels
Verhuur

Kynologen Vereniging Nieuwegein

3 months 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.
https://kvnieuwegein.nl/raadar-nr-8-2018-special-dag-van-de-hond/

Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond

Kynologen Vereniging Nieuwegein

3 months 2 weeks ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!
https://kvnieuwegein.nl/mirjam-van-ewijk-is-benoemd-tot-lid-van-verdienste/

Kynologen Vereniging Nieuwegein

3 months 3 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.
https://kvnieuwegein.nl/alle-fotos-van-de-debutanten-wedstrijd-van-zondag-27-mei/

Nieuws

Lezing Vuurwerkangst

Nazomerwandeling

Raadar nr. 12 augustus 2018

Foto’s van de Dogfrisbee wedstijd van zondag 26 augustus