Alice van Vliet

Naam van mijn hond:

Gina, Daisy en Charlie

Over mij;

Ik woon samen met mijn man Ruud in het dorp Benschop, in het Groene Hart.

Ik heb mijn hele leven al honden om mij heen.
Vroeger waren dat vele politie-diensthonden, maar ook een Boxer en een boerenfox.

Later toen ik op mezelf woonde was dat eerst een Beauceron genaamd Mazzel en daarna 2 Jack Russels, Dusty en Pepper.
Toen deze 2 pittige kleine dametjes bejaard werden wilden Ruud en ik een Staffordshire Bull Terrier.

Een klein spierbundeltje met een bijzonder vriendelijk karakter; het zijn echt knuffelkonten.
Ze hebben in Engeland niet voor niets de bijnaam ‘Nannydog’, ze zijn geweldig voor hun gezin.
Wel zijn ze waaks, enorm leergierig en energiek maar met voldoende beweging buitenshuis hebben we binnen niet echt last van hun onstuimige karakter.
En bij slecht weer  doen we geregeld binnen zoek en denk spelletjes.

Over mijn hond;

Gina is de oudste en is de moeder van Daisy en Charlie, welke 2 halfzusjes zijn.
Doordat we met Gina wilde gaan fokken hebben we een kennelnaam aangevraagd en sinds januari 2012 heet onze kennel: Staffalicious.

Met Gina heb ik 3 seizoenen geflyballt maar door haar angst voor vuurwerk  zijn we gestopt want ze schrok ook van het klappende geluid van de bak.
Binnenkort gaan we meedoen aan Hoopers.

Met Daisy heb ik behendigheid gedaan maar toen ze in de gevorderde groep zat is ze van de kattenloop gevallen en heeft daarbij haar beide knieën ernstig geblesseerd,
daarna heb ik SBB met haar gedaan en wie weet pakken we dat weer op.

Onze jongste telg is Charlie, met Charlie ga ik voor de 2e keer de cursus gehoorzame hond volgen want ze is nogal een ongedurig typje.
Daar is gelukkig niets van te merken als ze meegaat naar een show want dit doet ze super netjes en we hebben dus al een aantal keren een mooie klassering behaald.

In de toekomst hopen we dat Charlie voor nageslacht zal gaan zorgen.....

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Ik ben coördinator van het Eventteam. Een team met leuke mensen die voor de cursisten en medewerkers van de KVN leuke en gezellige activiteiten organiseren.

Tevens ben ik algemeen bestuurslid.

1 month 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

1 month 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

1 month 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Nazomerwandeling

De nieuwste editie van Raadar

Diploma uitreiking 2018-I

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein