Annemiek Cazemier

Quincy onze zwarte labrador 5 mei 2011

Indy onze blonde labrador 20 oktober 2015

Over mij;

Ik ben woonachtig in Hagestein samen met mijn man Dienko en onze twee honden. Ik ben in 2013 begonnen met stage lopen bij de Kynologenvereniging te Nieuwegein. Na de periode van stage begeleider ben ik trainer geworden en daarna ben ik in 2016 Hoofdtrainer geworden. In 2016 ben ik ook als secretaris toegetreden tot het bestuur. Het leuke aan les geven vind ik dat je de eigenaren kan helpen bij het opvoeden van hun trouwe viervoeter. Wat het training geven ook leuk maakt is dat er niet één combinatie hetzelfde is. Bij de ene combinatie werkt dit, en bij de andere combinatie moet je iets heel anders uit de kast halen.

Over mijn hond;

Quincy is een zwarte labrador als ze zin heeft om te werken dan vindt ze alles leuk. Maar ze kan ook lekker luieren voor de houtkachel of op de bank.

Indy is een blonde labrador ze wil heel graag voor je werken en vraagt echt om aandacht als het haar allemaal te lang duurt.

Mijn rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Hoofdtrainer voor de cursus gehoorzame hond, medewerker stuurgroep trainerszaken en secretaris.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus