Annemiek Cazemier

Quincy onze zwarte labrador 5 mei 2011

Indy onze blonde labrador 20 oktober 2015

Over mij;

Ik ben woonachtig in Hagestein samen met mijn man Dienko en onze twee honden. Ik ben in 2013 begonnen met stage lopen bij de Kynologenvereniging te Nieuwegein. Na de periode van stage begeleider ben ik trainer geworden en daarna ben ik in 2016 Hoofdtrainer geworden. In 2016 ben ik ook als secretaris toegetreden tot het bestuur. Het leuke aan les geven vind ik dat je de eigenaren kan helpen bij het opvoeden van hun trouwe viervoeter. Wat het training geven ook leuk maakt is dat er niet één combinatie hetzelfde is. Bij de ene combinatie werkt dit, en bij de andere combinatie moet je iets heel anders uit de kast halen.

Over mijn hond;

Quincy is een zwarte labrador als ze zin heeft om te werken dan vindt ze alles leuk. Maar ze kan ook lekker luieren voor de houtkachel of op de bank.

Indy is een blonde labrador ze wil heel graag voor je werken en vraagt echt om aandacht als het haar allemaal te lang duurt.

Mijn rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Hoofdtrainer voor de cursus gehoorzame hond, medewerker stuurgroep trainerszaken en secretaris.

1 month 6 days ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

1 month 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

1 month 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Nazomerwandeling

De nieuwste editie van Raadar

Diploma uitreiking 2018-I

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein