Annemiek Cazemier

Quincy onze zwarte labrador 5 mei 2011

Indy onze blonde labrador 20 oktober 2015

Over mij;

Ik ben woonachtig in Hagestein samen met mijn man Dienko en onze twee honden. Ik ben in 2013 begonnen met stage lopen bij de Kynologenvereniging te Nieuwegein. Na de periode van stage begeleider ben ik trainer geworden en daarna ben ik in 2016 Hoofdtrainer geworden. In 2016 ben ik ook als secretaris toegetreden tot het bestuur. Het leuke aan les geven vind ik dat je de eigenaren kan helpen bij het opvoeden van hun trouwe viervoeter. Wat het training geven ook leuk maakt is dat er niet één combinatie hetzelfde is. Bij de ene combinatie werkt dit, en bij de andere combinatie moet je iets heel anders uit de kast halen.

Over mijn hond;

Quincy is een zwarte labrador als ze zin heeft om te werken dan vindt ze alles leuk. Maar ze kan ook lekker luieren voor de houtkachel of op de bank.

Indy is een blonde labrador ze wil heel graag voor je werken en vraagt echt om aandacht als het haar allemaal te lang duurt.

Mijn rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Hoofdtrainer voor de cursus gehoorzame hond, medewerker stuurgroep trainerszaken en secretaris.

Linda van der Kieft added a new photo to Kynologen Vereniging Nieuwegein's timeline.

1 week 1 day ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Nieuwe cursussen bij KVN