Annemiek Cazemier

Quincy onze zwarte labrador 5 mei 2011

Indy onze blonde labrador 20 oktober 2015

Over mij;

Ik ben woonachtig in Hagestein samen met mijn man Dienko en onze twee honden. Ik ben in 2013 begonnen met stage lopen bij de Kynologenvereniging te Nieuwegein. Na de periode van stage begeleider ben ik trainer geworden en daarna ben ik in 2016 Hoofdtrainer geworden. In 2016 ben ik ook als secretaris toegetreden tot het bestuur. Het leuke aan les geven vind ik dat je de eigenaren kan helpen bij het opvoeden van hun trouwe viervoeter. Wat het training geven ook leuk maakt is dat er niet één combinatie hetzelfde is. Bij de ene combinatie werkt dit, en bij de andere combinatie moet je iets heel anders uit de kast halen.

Over mijn hond;

Quincy is een zwarte labrador als ze zin heeft om te werken dan vindt ze alles leuk. Maar ze kan ook lekker luieren voor de houtkachel of op de bank.

Indy is een blonde labrador ze wil heel graag voor je werken en vraagt echt om aandacht als het haar allemaal te lang duurt.

Mijn rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Hoofdtrainer voor de cursus gehoorzame hond, medewerker stuurgroep trainerszaken en secretaris.

Error occured while retrieving the facebook feed

Benefietdag K.V.N. op 26 mei 2019 van 11:00 – 16:00

Aankondiging Dag van de Hond

Prins Petfoods in Veenendaal neemt de Martin Gaus Academie over.

Kortingsbon van Haspels

Nieuws van onze sponsor DogWalkTrail