Ashley van Lieshout

Naam van mijn hond:

Amor, Amiga en Tara.

Over mij;

Ik ben Ashley van Lieshout. Sinds oktober 2016 geef ik op zondagochtend hoopers bij KVN. Mijn liefde voor dieren is er altijd al geweest, maar toen we in 2004 onze hond Amiga kregen is mijn liefde voor honden opgebloeid. Nu bestaat het grootste deel van mijn leven uit het bezig zijn met, trainen van of andere mensen lesgeven over honden. Ik ben werkzaam bij het dierenasiel in Rotterdam, wat weer een hele andere omgang met honden vraagt. Ook heb ik de opleiding tot gedragstherapie bij honden afgerond, waardoor ik naast het lesgeven en werk bij het dierenasiel ook als gedragstherapeut actief ben

Over mijn hond;

Thuis hebben we drie Spaanse waterhonden: Amiga van 14, haar dochter Tara van 10 en kleinzoon Amor van bijna 7 jaar. Van alle drie de honden heb ik veel mogen leren. Ik vind het leuk om diverse hondensporten met mijn honden te doen, zoals hoopers, behendigheid en praktijk speuren. Ik heb ook een tijdje G&G getraind, maar daar miste ik uiteindelijk de motivatie voor.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Mocht je nog iets aan mij willen vragen of nieuwsgierig zijn naar hoopers, kom dan gerust een keer op zondagochtend kijken.

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)