Ashley van Lieshout

Naam van mijn hond:

Amor, Amiga en Tara.

Over mij;

Ik ben Ashley van Lieshout. Sinds oktober 2016 geef ik op zondagochtend hoopers bij KVN. Mijn liefde voor dieren is er altijd al geweest, maar toen we in 2004 onze hond Amiga kregen is mijn liefde voor honden opgebloeid. Nu bestaat het grootste deel van mijn leven uit het bezig zijn met, trainen van of andere mensen lesgeven over honden. Ik ben werkzaam bij het dierenasiel in Rotterdam, wat weer een hele andere omgang met honden vraagt. Ook heb ik de opleiding tot gedragstherapie bij honden afgerond, waardoor ik naast het lesgeven en werk bij het dierenasiel ook als gedragstherapeut actief ben

Over mijn hond;

Thuis hebben we drie Spaanse waterhonden: Amiga van 14, haar dochter Tara van 10 en kleinzoon Amor van bijna 7 jaar. Van alle drie de honden heb ik veel mogen leren. Ik vind het leuk om diverse hondensporten met mijn honden te doen, zoals hoopers, behendigheid en praktijk speuren. Ik heb ook een tijdje G&G getraind, maar daar miste ik uiteindelijk de motivatie voor.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Mocht je nog iets aan mij willen vragen of nieuwsgierig zijn naar hoopers, kom dan gerust een keer op zondagochtend kijken.

1 month 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

1 month 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

1 month 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Nazomerwandeling

De nieuwste editie van Raadar

Diploma uitreiking 2018-I

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein