Ashley van Lieshout

Naam van mijn hond:

Amor, Amiga en Tara.

Over mij;

Ik ben Ashley van Lieshout. Sinds oktober 2016 geef ik op zondagochtend hoopers bij KVN. Mijn liefde voor dieren is er altijd al geweest, maar toen we in 2004 onze hond Amiga kregen is mijn liefde voor honden opgebloeid. Nu bestaat het grootste deel van mijn leven uit het bezig zijn met, trainen van of andere mensen lesgeven over honden. Ik ben werkzaam bij het dierenasiel in Rotterdam, wat weer een hele andere omgang met honden vraagt. Ook heb ik de opleiding tot gedragstherapie bij honden afgerond, waardoor ik naast het lesgeven en werk bij het dierenasiel ook als gedragstherapeut actief ben

Over mijn hond;

Thuis hebben we drie Spaanse waterhonden: Amiga van 14, haar dochter Tara van 10 en kleinzoon Amor van bijna 7 jaar. Van alle drie de honden heb ik veel mogen leren. Ik vind het leuk om diverse hondensporten met mijn honden te doen, zoals hoopers, behendigheid en praktijk speuren. Ik heb ook een tijdje G&G getraind, maar daar miste ik uiteindelijk de motivatie voor.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Mocht je nog iets aan mij willen vragen of nieuwsgierig zijn naar hoopers, kom dan gerust een keer op zondagochtend kijken.

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball