Bezoek aan Prins Petfoods

naarprinsOp vrijdag 24 april j.l. werd er voor medewerkers en leden van K.V.N. een “Prins fandag” georganiseerd door onze sponsor Prins Petfoods.

Een leuke, leerzame en gezellige dag. Willemijn Lootens gaf ons de 1e lezing over Voedingsleer en de rondleiding door de fabriek. Lezing 2 werd verzorgd door Yvonne v/d Berg en zij liet ons ook een quiz maken. Het diner was zeer goed en er was voor ieder wat wils. Lezing 3 werd gegeven door Judith Lissenberg. De wijze waarop zij kan vertellen zorgt ervoor dat je niet met je volle buik in slaap valt! Boeiend en geestig kregen wij tips over verantwoord en lekker trainen. Haar motto GLBZ! Oftewel gewoon lekker bezig zijn! Ze sloot de dag af met een kleine fleece workshop. Top geregeld allemaal en veilig weer door de bus bij K.V.N. gebracht.

Bekijk de foto’s

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus