Bezoek aan Prins Petfoods

naarprinsOp vrijdag 24 april j.l. werd er voor medewerkers en leden van K.V.N. een “Prins fandag” georganiseerd door onze sponsor Prins Petfoods.

Een leuke, leerzame en gezellige dag. Willemijn Lootens gaf ons de 1e lezing over Voedingsleer en de rondleiding door de fabriek. Lezing 2 werd verzorgd door Yvonne v/d Berg en zij liet ons ook een quiz maken. Het diner was zeer goed en er was voor ieder wat wils. Lezing 3 werd gegeven door Judith Lissenberg. De wijze waarop zij kan vertellen zorgt ervoor dat je niet met je volle buik in slaap valt! Boeiend en geestig kregen wij tips over verantwoord en lekker trainen. Haar motto GLBZ! Oftewel gewoon lekker bezig zijn! Ze sloot de dag af met een kleine fleece workshop. Top geregeld allemaal en veilig weer door de bus bij K.V.N. gebracht.

Bekijk de foto’s

Error occured while retrieving the facebook feed

Benefietdag K.V.N. op 26 mei 2019 van 11:00 – 16:00

Aankondiging Dag van de Hond

Prins Petfoods in Veenendaal neemt de Martin Gaus Academie over.

Kortingsbon van Haspels

Nieuws van onze sponsor DogWalkTrail