Carla Ausems

Naam van mijn hond:

Binky

Over mij;

Ik woon in Culemborg samen met mijn man Willem en onze Border Terriër TeenyWeeny.

Met TeenyWeeny heb ik eerst gehoorzaamheidstraining gevolgd, wat ontzettend leuk en leerzaam was. Daarna ben ik verder gegaan met trainen voor G&G (Gedrag & Gehoorzaamheid), examen gedaan en geslaagd.

Binky woont niet bij ons, hij is de hond van mijn moeder. Ik geef ondersteuning in gehoorzaamheid en beweging. Met Binky heb ik gehoorzaamheid B gedaan (en geslaagd), daarna ben ik recreatief behendigheid met hem gaan lopen.

n Culemborg ben ik 2 jaar geleden begonnen met lesgeven, mijn trainersopleiding heb ik bij O&O (Opvoeding & Opleiding honden) gevolgd.

Over mijn hond;

Mijn hond TeenyWeeny een Border Terriër van 13,5 jaar oud.

Mijn 'lease' hond Binky, een kruisinghond afkomstig uit Spanje van 4 jaar oud.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Per januari 2017 ga ik les geven bij de KVN aan pups en eigenaren. Later in het seizoen ga ik ook training geven bij de GH.

Een goed opgevoede hond is een hond die zich goed gedraagt in de maatschappij en in het gezin. Dit houdt  o.a. in dat de hond geen overlast veroorzaakt door blaffen en/of bijten, niet trekt aan de lijn en komt als je hem roept. Voor de baas is het erg prettig om een goed opgevoede hond te hebben, voor de hond is het fijn om een goed opgevoede hond te zijn.

Tijdens de training wil ik in een open en gezellige sfeer, mij hiervoor inzetten om dit te bereiken.

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)