Carla Ausems

Naam van mijn hond:

Binky

Over mij;

Ik woon in Culemborg samen met mijn man Willem en onze Border Terriër TeenyWeeny.

Met TeenyWeeny heb ik eerst gehoorzaamheidstraining gevolgd, wat ontzettend leuk en leerzaam was. Daarna ben ik verder gegaan met trainen voor G&G (Gedrag & Gehoorzaamheid), examen gedaan en geslaagd.

Binky woont niet bij ons, hij is de hond van mijn moeder. Ik geef ondersteuning in gehoorzaamheid en beweging. Met Binky heb ik gehoorzaamheid B gedaan (en geslaagd), daarna ben ik recreatief behendigheid met hem gaan lopen.

n Culemborg ben ik 2 jaar geleden begonnen met lesgeven, mijn trainersopleiding heb ik bij O&O (Opvoeding & Opleiding honden) gevolgd.

Over mijn hond;

Mijn hond TeenyWeeny een Border Terriër van 13,5 jaar oud.

Mijn 'lease' hond Binky, een kruisinghond afkomstig uit Spanje van 4 jaar oud.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Per januari 2017 ga ik les geven bij de KVN aan pups en eigenaren. Later in het seizoen ga ik ook training geven bij de GH.

Een goed opgevoede hond is een hond die zich goed gedraagt in de maatschappij en in het gezin. Dit houdt  o.a. in dat de hond geen overlast veroorzaakt door blaffen en/of bijten, niet trekt aan de lijn en komt als je hem roept. Voor de baas is het erg prettig om een goed opgevoede hond te hebben, voor de hond is het fijn om een goed opgevoede hond te zijn.

Tijdens de training wil ik in een open en gezellige sfeer, mij hiervoor inzetten om dit te bereiken.

3 months 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond

3 months 2 weeks ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

3 months 3 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Lezing Vuurwerkangst

Nazomerwandeling