Carla Ausems

Naam van mijn hond:

Binky

Over mij;

Ik woon in Culemborg samen met mijn man Willem en onze Border Terriër TeenyWeeny.

Met TeenyWeeny heb ik eerst gehoorzaamheidstraining gevolgd, wat ontzettend leuk en leerzaam was. Daarna ben ik verder gegaan met trainen voor G&G (Gedrag & Gehoorzaamheid), examen gedaan en geslaagd.

Binky woont niet bij ons, hij is de hond van mijn moeder. Ik geef ondersteuning in gehoorzaamheid en beweging. Met Binky heb ik gehoorzaamheid B gedaan (en geslaagd), daarna ben ik recreatief behendigheid met hem gaan lopen.

n Culemborg ben ik 2 jaar geleden begonnen met lesgeven, mijn trainersopleiding heb ik bij O&O (Opvoeding & Opleiding honden) gevolgd.

Over mijn hond;

Mijn hond TeenyWeeny een Border Terriër van 13,5 jaar oud.

Mijn 'lease' hond Binky, een kruisinghond afkomstig uit Spanje van 4 jaar oud.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Per januari 2017 ga ik les geven bij de KVN aan pups en eigenaren. Later in het seizoen ga ik ook training geven bij de GH.

Een goed opgevoede hond is een hond die zich goed gedraagt in de maatschappij en in het gezin. Dit houdt  o.a. in dat de hond geen overlast veroorzaakt door blaffen en/of bijten, niet trekt aan de lijn en komt als je hem roept. Voor de baas is het erg prettig om een goed opgevoede hond te hebben, voor de hond is het fijn om een goed opgevoede hond te zijn.

Tijdens de training wil ik in een open en gezellige sfeer, mij hiervoor inzetten om dit te bereiken.

En wederom met excuses voor de vertraging hierbij ook de laatste tussenstand na de Handlers keuze

Met excuses voor de vertraging hierbij de uitslag van de Handlers keuze

Na het grote succes van de zomerfuncursus in 2017 is er besloten om dit weer te herhalen. De zomerfuncursus bestaat uit 6 onderdelen, wat je precies op welke datum gaat doen is nog een verrassing. Wat we wel al weten zijn de zaterdagen waarop de cursus gegeven zal worden. Het gaat om de volgende dagen 30 juni, 7 juli, 21 Juli, 4 Augustus, 11 Augustus. [ 130 more words ]

Zomerfuncursus 2018

Catalogus voor de behendigheidswedstrijd voor debutanten op 27 mei

Hilarische Spelletjesdag 2018

Workshop massage bij honden

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 6 – maart 2018

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!