Clubmatch 21 mei 2017

Afgelopen zondag 21 mei is er bij de KVN een goed bezochte Clubmatch georganiseerd.
Mede dankzij het weer is het een zeer succesvol evenement geweest. Er zijn vele bezoekers
geweest en er was een groot aantal medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken.
Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet. En uiteraard grote dank voor het
eventteam voor de geweldige organisatie en niet te vergeten de Keurmeesters.

De uitslagen van de Clubmatch kan je hier terugvinden

Er zijn honderden foto's gemaakt. In de linkjes hieronder kan je de verschillende albums inkijken.

Als jij ook nog een mooi album heb gemaakt kan je die delen met de beheerders van de website,
die zullen ze dan hieronder toevoegen.

Het album van Bruno van Oers (700)

Het album van Reina Ruijs (30)

Het album van Jos van Oostrum van PPPrints (192)
Foto's zijn de bestellen via PPPrints of Facebook

Het album van Linda en Ron van Prodogs Petfood (49)

Aanstaande vrijdagavond 14 december zal om 20:00 uur de diploma en prijsuitreiking plaatsvinden van seizoen 2018-II. Iedereen die aan één van de cursussen heeft deelgenomen is van harte welkom om zijn diploma in ontvangst te nemen.

Na het officiële gedeelte is er alle ruimte om terug te kijken naar de gebeurtenissen tijdens de lessen.

Tot vrijdag!

Op zaterdag zal de inschrijving open gaan voor het seizoen 2019-I.
We gaan op dat moment gebruikmaken van iets gewijzigde inschrijfformulieren en onze nieuwe software
voor de ledenadministratie. Voor het schakelen tussen de oude en nieuwe manier is iets meer tijd nodig, daarom niet vrijdagavond maar pas in loop van de zaterdag.

Zodra de inschrijving is geopend zal hier een berichtje van verschijnen op de Website en op Facebook

Altijd al een keer samen met je hond een biertje willen drinken?

Brewdog lanceert hondenbier | SubWoofer IPA

Diploma uitreiking seizoen 2018-II

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen