Clubmatch bij K.V.N.

“We zijn gezwicht.......er komt ook een rasloze hondenkeuring”

Op de 'Dag van de Hond’ op zondag 21 mei organiseert de K.V.N. een Clubmatch voor rashonden.

Een keuring voor rashonden van leden maar ook van niet-leden.
Inschrijven hiervoor is nog steeds mogelijk en je krijgt er, naast een leuke gezellige dag, ook een
keurrapport voor, iedere deelnemer ontvangt een aandenken en uiteraard zijn er prijzen te winnen.

De honden zullen worden gekeurd door een officiële keurmeester. Ook zullen er verschillende kraampjes zijn
waar je lekkernijen, speeltjes en overige hondenartikelen kunt kopen. Zeer de moeite waard, ook als je niet
meedoet aan de keuring.
We hebben vragen gekregen waarom honden zonder stamboom, gecastreerde reuen en kruisingen niet mogen meedoen?
Omdat wij als vereniging graag een leuk evenement neer willen zetten, en zoveel mogelijk leden hierin
willen betrekken, hebben we er alsnog voor gekozen om een inschrijving te openen voor de rasloze honden!

De groep raslozen zal worden opgesplitst in 2 categorieën; namelijk de kruisingen en de look-a-likes
(rashonden zonder stamboom en niet-erkende rassen). Uiteraard is ons doel om hierdoor zoveel mogelijk
leden tegemoet te komen en er voor iedereen een leuke dag van te maken.

Zoals jullie op de Facebookpagina hebben kunnen zien is er op onze locatie, op 5 april, een bijeenkomst geweest van de Raad van Beheer voor alle KC’s die meedoen aan de ‘Dag van de Hond’.

Tijdens deze bijeenkomst zijn leuke ideeën geopperd ter invulling van deze dag. De K.V.N. gaat op 21 mei een kleine workshop aanbieden voor Kind (met ouder) en Hond. Ook organiseren we een Kind-Hond-Show; hiervoor kan bij inschrijving van deelname aan de keuringen gelijk worden opgegeven maar het is ook nog mogelijk op de dag zelf.
Het is dan uiteraard wel zo leuk als hond en kind op elkaar zijn afgestemd middels een thema; denk aan een Boxer met een jongetje ernaast met bokshandschoenen of een Dalmatiër met een meisje ernaast uitgedost als Cruella de Ville. Uiteraard zijn hiervoor ook prijzen te behalen.

Vraag of je familie, vrienden, buren, enz. met honden ook mee willen doen. Samen met bekenden is het vaak nog leuker!

De inschrijvingstermijn is verlengd tot uiterlijk 8 mei! Maar als je nog niet hebt ingeschreven, doe het dan snel! Dit maakt het voor de organisatie een stuk overzichtelijker.

Graag tot ziens op de ‘Dag van de Hond’.

Nog een paar dagen en dan is het zo ver, de behendigheidswedstrijd voor debutanten. De catalogus is gereed en hier te bekijken.
Vanaf 08:00 ben je van harte welkom op het terrein van KVN.
De dag wordt geopend om 08:45 en om 09:00 beginnen de wedstrijden. De prijsuitreiking is om 16:00 uur. Heb je jezelf niet ingeschreven maar heb je nog wel tijd. Kom dan zeker even kijken De wip, band en dubbelsprong worden niet opgesteld in een parcours voor de debutantenklasse. Wedstrijdlocatie: Kynologenvereniging Nieuwegein Galecopperzoom 3 3437 PJ Nieuwegein Keurmeester: Dhr. J.A. Heijboer

3 weeks 12 hours ago

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd!

De datum van de debutantenwedstrijd 2018 nadert rap! Naast dat wij alle combinaties verwelkomen, verwelkomen wij natuurlijk ook alle vrijwilligers voor die dag. Echter kunnen we altijd nog helpende handen gebruiken! Draag je de behendigheidssport maar ook de KV Nieuwegein een warm hart toe? Meld je dan aan om (een gedeelte van) de dag te komen helpen. Het is geen probleem als je zelf ook ingeschreven hebt om mee te doen aan de wedstrijd, daar houden we met het rooster uiteraard rekening mee.

Aanmelden kan door één van de behendigheidstrainers aan te spreken, berichtje hieronder te plaatsen of te mailen naar debutantenwedstrijd@kvnieuwegein.nl

Tot snel 😀

Catalogus voor de behendigheidswedstrijd voor debutanten op 27 mei

Hilarische Spelletjesdag 2018

Workshop massage bij honden

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 6 – maart 2018

Kennismaken met Flyball bij K.V.N.?

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!