Inschrijving Clubmatch 21 mei

Deze rashonden keuring is voor alle leden maar ook iedereen uit de regio of daarbuiten is van harte welkom!

Op deze dag zijn er naast de Clubmatch nog vele hond-gerelateerde activiteiten en kramen te bezoeken, dus ook als u niet meedoet is het de moeite waard om te komen kijken! Het belooft een gezellige dag te worden.

Aanvang keuringen 10.00 uur.

Keurmeesters:
Rasgroep 1-2-3: Mw. I.Y. Onstenk-Schenk
Rasgroep 6-7-8: Mw. T. van Adrichem Boogart-Kwint
Rasgroep 4-5-9-10: Mw. J.P. Dekker

Inschrijven tot 1 mei 2017 via www.kvnieuwegein.nl
Locatie Galecop, Galecopperzoom 3, 3437 PJ Nieuwegein

Via onderstaand formulier kunt u zich direct inschrijven voor onze clubmatch op 21 mei 2017.
Ook kunt u een kopie van de stamboom meezenden, die nodig is voor de inschrijving.

U kunt zich ook met een printbaar formulier inschrijven.

Inschrijfvoorwaarden Clubmatch
A) De inzender verklaart, dat, voor zover hem bekend is, de door hem ingeschreven hond gedurende het laatst verlopen tijdvak van 12 weken niet heeft verkeerd in omstandigheden, waardoor gevaar voor besmetting, hondenziekte of enige andere ziekte van besmettelijk karakter, in het bijzonder te vrezen valt. Hij verklaart voorts, de hond niet te zullen inzenden indien de aangegeven omstandigheden zich voor de clubmatch nog mochten voordoen.
B) De inzender verklaart, dat hij door het inzenden van dit formulier zich onderwerpt aan de bepalingen van het regelement van de Raad van Beheer en zich verplicht het inschrijfgeld te voldoen.
C) Monorchide / cryptorchide of gecastreerde reuen en honden met een oor-huidaandoening kunnen niet worden toegelaten.
D) Niet toegelaten worden: aan de oren gecoupeerde honden die in Nederland geboren zijn na 30 april 1989 of in het buitenland geboren na 1996. Honden die aan de staart gecoupeerd zijn en die in Nederland zijn geboren na 31 augustus 2001, danwel in het buitenland geboren zijn nadat daar een wettelijk coupeerverbod van kracht is geworden tenzij dat hij ten aanzien van deze hond beschikt over een “medische verklaring geamputeerde staart of geboorte staartloze pup”.
E) Van de exposanten wordt verwacht dat zij tot 15:00 aanwezig zijn.

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)