Inschrijving Clubmatch 21 mei

Deze rashonden keuring is voor alle leden maar ook iedereen uit de regio of daarbuiten is van harte welkom!

Op deze dag zijn er naast de Clubmatch nog vele hond-gerelateerde activiteiten en kramen te bezoeken, dus ook als u niet meedoet is het de moeite waard om te komen kijken! Het belooft een gezellige dag te worden.

Aanvang keuringen 10.00 uur.

Keurmeesters:
Rasgroep 1-2-3: Mw. I.Y. Onstenk-Schenk
Rasgroep 6-7-8: Mw. T. van Adrichem Boogart-Kwint
Rasgroep 4-5-9-10: Mw. J.P. Dekker

Inschrijven tot 1 mei 2017 via www.kvnieuwegein.nl
Locatie Galecop, Galecopperzoom 3, 3437 PJ Nieuwegein

Via onderstaand formulier kunt u zich direct inschrijven voor onze clubmatch op 21 mei 2017.
Ook kunt u een kopie van de stamboom meezenden, die nodig is voor de inschrijving.

U kunt zich ook met een printbaar formulier inschrijven.

Inschrijfvoorwaarden Clubmatch
A) De inzender verklaart, dat, voor zover hem bekend is, de door hem ingeschreven hond gedurende het laatst verlopen tijdvak van 12 weken niet heeft verkeerd in omstandigheden, waardoor gevaar voor besmetting, hondenziekte of enige andere ziekte van besmettelijk karakter, in het bijzonder te vrezen valt. Hij verklaart voorts, de hond niet te zullen inzenden indien de aangegeven omstandigheden zich voor de clubmatch nog mochten voordoen.
B) De inzender verklaart, dat hij door het inzenden van dit formulier zich onderwerpt aan de bepalingen van het regelement van de Raad van Beheer en zich verplicht het inschrijfgeld te voldoen.
C) Monorchide / cryptorchide of gecastreerde reuen en honden met een oor-huidaandoening kunnen niet worden toegelaten.
D) Niet toegelaten worden: aan de oren gecoupeerde honden die in Nederland geboren zijn na 30 april 1989 of in het buitenland geboren na 1996. Honden die aan de staart gecoupeerd zijn en die in Nederland zijn geboren na 31 augustus 2001, danwel in het buitenland geboren zijn nadat daar een wettelijk coupeerverbod van kracht is geworden tenzij dat hij ten aanzien van deze hond beschikt over een “medische verklaring geamputeerde staart of geboorte staartloze pup”.
E) Van de exposanten wordt verwacht dat zij tot 15:00 aanwezig zijn.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus