Inschrijving Clubmatch 21 mei

Deze rashonden keuring is voor alle leden maar ook iedereen uit de regio of daarbuiten is van harte welkom!

Op deze dag zijn er naast de Clubmatch nog vele hond-gerelateerde activiteiten en kramen te bezoeken, dus ook als u niet meedoet is het de moeite waard om te komen kijken! Het belooft een gezellige dag te worden.

Aanvang keuringen 10.00 uur.

Keurmeesters:
Rasgroep 1-2-3: Mw. I.Y. Onstenk-Schenk
Rasgroep 6-7-8: Mw. T. van Adrichem Boogart-Kwint
Rasgroep 4-5-9-10: Mw. J.P. Dekker

Inschrijven tot 1 mei 2017 via www.kvnieuwegein.nl
Locatie Galecop, Galecopperzoom 3, 3437 PJ Nieuwegein

Via onderstaand formulier kunt u zich direct inschrijven voor onze clubmatch op 21 mei 2017.
Ook kunt u een kopie van de stamboom meezenden, die nodig is voor de inschrijving.

U kunt zich ook met een printbaar formulier inschrijven.

Inschrijfvoorwaarden Clubmatch
A) De inzender verklaart, dat, voor zover hem bekend is, de door hem ingeschreven hond gedurende het laatst verlopen tijdvak van 12 weken niet heeft verkeerd in omstandigheden, waardoor gevaar voor besmetting, hondenziekte of enige andere ziekte van besmettelijk karakter, in het bijzonder te vrezen valt. Hij verklaart voorts, de hond niet te zullen inzenden indien de aangegeven omstandigheden zich voor de clubmatch nog mochten voordoen.
B) De inzender verklaart, dat hij door het inzenden van dit formulier zich onderwerpt aan de bepalingen van het regelement van de Raad van Beheer en zich verplicht het inschrijfgeld te voldoen.
C) Monorchide / cryptorchide of gecastreerde reuen en honden met een oor-huidaandoening kunnen niet worden toegelaten.
D) Niet toegelaten worden: aan de oren gecoupeerde honden die in Nederland geboren zijn na 30 april 1989 of in het buitenland geboren na 1996. Honden die aan de staart gecoupeerd zijn en die in Nederland zijn geboren na 31 augustus 2001, danwel in het buitenland geboren zijn nadat daar een wettelijk coupeerverbod van kracht is geworden tenzij dat hij ten aanzien van deze hond beschikt over een “medische verklaring geamputeerde staart of geboorte staartloze pup”.
E) Van de exposanten wordt verwacht dat zij tot 15:00 aanwezig zijn.

3 months 1 week ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond

3 months 2 weeks ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

3 months 3 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Lezing Vuurwerkangst

Nazomerwandeling