Cursus KK I bij K.V.N.

Door voldoende belangstelling zal K.V.N. begin januari weer een KK I cursus organiseren.

KK I staat voor “Kynologische Kennis deel I”.

De cursus zal gegeven worden op vrijdagavonden. De eerste avonden op 12 en 26 januari, daarna zullen
we de avonden samen inplannen. We verspreiden de stof over 8 lessen, indien nodig kunnen we in overleg
daarna nog extra (herhalings)lessen inplannen. De cursus begint om 20:00. Kosten voor de gehele cursus
bedragen 125,- €. Dit omvat alle lessen, maar is exclusief het cursusboek en examengeld.

Klik hier voor de volledige informatie

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)