Cursussen

Algemene informatie over cursussen

Er wordt bij K.V.N. getraind op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Trainingen gaan vrijwel altijd door, met uitzondering op feestdagen. Het is meestal niet mogelijk om afgelaste of vervallen trainingen later alsnog te laten plaatsvinden.

Voor Ringtraining en Puppytraining blijft de inschrijving open zolang er ruimte is voor nieuwe cursisten. In de zomer en winter start er bij voldoende belangstelling ook een Puppytrainings groep.

Balance en coördinatie wordt bij bij K.V.N. gegeven door Dogs in Balance. Zij verzorgen ook de inschrijving, die loopt dus niet via het inschrijfformulier van K.V.N..

Alle andere inschrijvingen staan open.

Voor plaatsing zijn een aantal regels afgesproken. U kunt deze regels hier downloaden. Een (ook tijdige) inschrijving en betaling is helaas geen garantie voor een plek! Voor de wedstrijdgroepen geldt dat inschrijving alleen mogelijk is op uitnodiging.

Let er op dat u een bevestiging krijgt van uw online inschrijving.
Zo niet neem dan beslist even contact op met ledenadministratie@kvnieuwegein.nl.

Cursusrooster 2018-1 (onder voorbehoud van wijzigingen)
Het rooster toont alle geplande cursussen, ook die waar niet meer of nog niet op kan worden ingeschreven.
Als een cursus of cursusdag niet meer voorkomt op het inschrijfformulier dan is de inschrijving voor deze cursus of cursusdag gesloten. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het voorkomen dat een cursus niet op alle aangegeven dagen geven wordt.

Cursus maandag dinsdag woensdag donderdag zaterdag zondag
Puppytrainingvol
Winterpuppyja
Behendigheid Beginnersvol
Behendigheid Gevorderden 1volvol
Behendigheid Gevorderden 2volvol
Dogfrisbee Beginnersja
Dogfrisbee Gevorderdenja
Dogfrisbee Wedstrijd/Recreantenja
Flyball Beginnersvol
Flyball Gevorderdenja
Flyball Selectieja
Gehoorzame Hondvolvol
Pre Obedience (VGG)volvol
FCI Obedience Beginners (GGB)ja ja ja
FCI Obedience 1 (GG1)ja ja
FCI Obedience 2 (GG2)ja ja
FCI Obedience 3 (GG3)ja ja
Hoopersja
Ringtrainingja
Sportief Blijven Bewegenja

In Raader nummer 16 wordt uitgelegd hoe de nieuwe opzet van de KK1 en KK2 er uit gaat zien.

Heb jij ook een van deze cursussen gevolgd? Wat vind je van de nieuwe opzet?

Winter Puppytraining!
Er start deze winter toch een klas voor de Puppy's, De lessen beginnen op maandag 7 januari. Als je mensen kent die hier aan mee willen doen, er zijn nog een aantal plekken vrij, inschrijven kan via de website www.kvnieuwegein.nl

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus

Nieuws van de Raad van Beheer