Cursussen

Algemene informatie over cursussen

Er wordt bij K.V.N. getraind op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Trainingen gaan vrijwel altijd door, met uitzondering op feestdagen. Het is meestal niet mogelijk om afgelaste of vervallen trainingen later alsnog te laten plaatsvinden.

Voor Ringtraining en Puppytraining blijft de inschrijving open zolang er ruimte is voor nieuwe cursisten. In de zomer en winter start er bij voldoende belangstelling ook een Puppytrainings groep.

Balance en coördinatie wordt bij bij K.V.N. gegeven door Dogs in Balance. Zij verzorgen ook de inschrijving, die loopt dus niet via het inschrijfformulier van K.V.N..

Alle andere inschrijvingen staan open.

Voor plaatsing zijn een aantal regels afgesproken. U kunt deze regels hier downloaden. Een (ook tijdige) inschrijving en betaling is helaas geen garantie voor een plek! Voor de wedstrijdgroepen geldt dat inschrijving alleen mogelijk is op uitnodiging.

Let er op dat u een bevestiging krijgt van uw online inschrijving.
Zo niet neem dan beslist even contact op met ledenadministratie@kvnieuwegein.nl.

Cursusrooster 2018-1 (onder voorbehoud van wijzigingen)
Het rooster toont alle geplande cursussen, ook die waar niet meer of nog niet op kan worden ingeschreven.
Als een cursus of cursusdag niet meer voorkomt op het inschrijfformulier dan is de inschrijving voor deze cursus of cursusdag gesloten. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het voorkomen dat een cursus niet op alle aangegeven dagen geven wordt.

Cursus maandag dinsdag woensdag donderdag zaterdag zondag
Puppytrainingja
Behendigheid Beginnersja
Behendigheid Gevorderden 1ja ja
Behendigheid Gevorderden 2ja ja
Dogfrisbee Beginnersja
Dogfrisbee Gevorderdenja
Dogfrisbee Wedstrijd/Recreantenja
Flyball Beginnersja
Flyball Gevorderdenja
Flyball Selectieja
Gehoorzame Hondvolvol
Pre Obedience (VGG)ja ja
FCI Obedience Beginners (GGB)ja ja ja
FCI Obedience 1 (GG1)ja ja
FCI Obedience 2 (GG2)ja ja
FCI Obedience 3 (GG3)ja ja
Hoopersja
Ringtrainingja
Sportief Blijven Bewegenja

2 weeks 2 days ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

2 weeks 4 days ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

3 weeks 5 days ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Diploma uitreiking 2018-I

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein

Diploma uitreiking seizoen 2018-I

Workshop massage bij honden