POB (VGG)

P.O.B. staat voor: Pre Obedience, voorheen Voorbereidende Gedrag & Gehoorzaamheid.
Het is een cursus, die gedaan kan worden na de cursus Gehoorzame Hond.

Er is in de P.O.B. nog wel aandacht voor opvoeding, maar de nadruk ligt toch vooral op de hondensport.

In de P.O.B. worden bijvoorbeeld de volgende oefeningen aangeleerd:

Volgen: De hond loopt met volle aandacht, welke wending de baas ook neemt, links naast de baas.
Af-blijf: De hond blijft 1,5 minuten liggen, terwijl de baas op 10 meter afstand staat.
Omgang hond-hond: De hond blijft naast de baas zitten en heeft alle aandacht voor de baas, terwijl andere combinaties (baas/hond) een voor een er omheen lopen.
Terug plaats: De hond ligt bij zijn riem. De baas roept de hond op 10 meter afstand naar zich toe en stuurt de hond daarna naar de riem terug.

In deze cursus bereiden we u en uw hond voor op de cursus Obedience Beginners Club (G&G). Dit is een erkend gehoorzaamheids-programma met een landelijk examen en zelfs internationale wedstrijden.
Naast het feit dat het de bedoeling is dat men door kan trainen voor de G&G, is het ook een leuke, afwisselende en complete cursus op zichzelf.

P.O.B.
Kosten: €48,50 Cursusdagen: maandag, zaterdag Inschrijven

Vrijdag 14 december is seizoen 2018-II afgesloten. De meeste diploma's en bekers zijn uitgereikt.
Mocht u er afgelopen vrijdagavond niet bij zijn geweest, dan kunt u uw diploma(s) of beker ophalen tijdens de de eerste training of op de klussendag op 23 februari!
Ook als u niet geslaagd bent, ligt er een certificaat klaar met de behaalde resultaten en vaak tips van uw trainer(s).

De inschrijving voor het nieuwe seizoen 2019-I is geopend!

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)