SBB

Sportief Blijven Bewegen is een training die begonnen is speciaal voor honden en/of handlers, die in de behendigheid gevorderden niet meer mee kunnen doen door leeftijd of blessures, maar die wel nog erg veel plezier hebben in samen sportief bezig zijn.

Het plezier in samen bewegen staat hierbij altijd voorop.

Voor de parcourtjes wordt gebruik gemaakt van behendigheid (agility) materiaal zoals hordes op de laagste hoogte, tunnels, slurf en paaltjes. En verder veel enthousiasme en creativiteit van de trainster en de cursisten.

De handler houdt zelf goed in de gaten of zijn/haar hond even een rondje of toestel moet overslaan, of juist nog wel een extra rondje kan hebben. Ieder loopt ook in zijn/haar eigen tempo. Het gaat nooit om de snelheid, maar altijd om het plezier van hond en handler.

NB: Er worden geen toestellen aangeleerd, dus het beheersen van de toestellen is wel voorwaarde voor deelname.
Aangezien wip, schutting en kattenloop nooit meedoen bij SBB, is beheersing daarvan niet nodig.

Sportief Blijven Bewegen
Kosten: €38,50 Cursusdag: zaterdag Inschrijven

Het is supergezellig en gelukkig zit het weer goed mee!

En wederom met excuses voor de vertraging hierbij ook de laatste tussenstand na de Handlers keuze

Met excuses voor de vertraging hierbij de uitslag van de Handlers keuze

Zomerfuncursus 2018

Catalogus voor de behendigheidswedstrijd voor debutanten op 27 mei

Hilarische Spelletjesdag 2018

Workshop massage bij honden

Vrijwilligers gezocht voor de Debutantenwedstrijd

Debutantenwedstrijd behendigheid

Raadar nr. 6 – maart 2018

Uitnodiging (opfris)training algemene voedingsleer en vers vlees, meld u nu aan!