SBB

Sportief Blijven Bewegen is een training die begonnen is speciaal voor honden en/of handlers, die in de behendigheid gevorderden niet meer mee kunnen doen door leeftijd of blessures, maar die wel nog erg veel plezier hebben in samen sportief bezig zijn.

Het plezier in samen bewegen staat hierbij altijd voorop.

Voor de parcourtjes wordt gebruik gemaakt van behendigheid (agility) materiaal zoals hordes op de laagste hoogte, tunnels, slurf en paaltjes. En verder veel enthousiasme en creativiteit van de trainster en de cursisten.

De handler houdt zelf goed in de gaten of zijn/haar hond even een rondje of toestel moet overslaan, of juist nog wel een extra rondje kan hebben. Ieder loopt ook in zijn/haar eigen tempo. Het gaat nooit om de snelheid, maar altijd om het plezier van hond en handler.

NB: Er worden geen toestellen aangeleerd, dus het beheersen van de toestellen is wel voorwaarde voor deelname.
Aangezien wip, schutting en kattenloop nooit meedoen bij SBB, is beheersing daarvan niet nodig.

Naar de inschrijfpagina

Error:(#15) Requires session when calling from a desktop app