Speuren / Detectie

Praktijkspeuren en Detectie

Laat ik me eerst voorstellen: Mijn naam is Gert Nijenhuis en woon samen met mijn partner en Loukas (weimaraner) in Utrecht.
Ik ben een groot hondenliefhebber en lesgeven is mijn passie. Ik verzorg cursussen in praktijkspeuren en detectie en heb in de
loop van de jaren ruime kennis en ervaring op dit gebied opgedaan. Ik neem je graag mee in de bijzondere geurwereld van je hond.
Praktijkspeuren en detectie zijn geschikt voor alle honden. Het verstevigt de relatie tussen jou en je hond en maakt honden blij
en geeft hen een voldaan gevoel.

Praktijkspeuren voor beginners
Lekker met je hond in de buitenlucht (park en bos) op een ongedwongen manier leren om personen op te sporen.

Wat heb je nodig;
• Een halsband, tuig en lange lijn van ongeveer 10 meter.
Het is geen probleem als je geen tuig hebt. Daarover kan ik je op 1e les adviseren en een lange lijn kun je van mij lenen.
Flexlijn en/of correctie halsband/lijn is niet toegestaan.
• Water
• Overheerlijke hondenbrokjes (kaas/worst) of speeltje
• Comfortabele loopschoenen

Detectie voor beginners
De hond leert met behulp van geurboxen gestructureerd te zoeken en te verwijzen.

Detectie:
• Halsband en/of tuig
• Overheerlijke hondensnoepjes (kaas/worst) en speeltje

Net een superleuke les gehad van Esther Christenhuis, nu binnen een bakkie doen. Wat is iedereen heerlijk aan het trainen!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Prins Petfoods

Prins Petfoods in Veenendaal neemt de Martin Gaus Academie over.

Workshop Lunacreations

Kortingsbon van Haspels