Debbie Gronnak-Beset

Naam van mijn hond:

Gina en Romy

Over mij;

Ik ben Debbie Gronnak-Beset en ik woon samen met mijn man Sjef en onze twee shelties in een dorpje in de Bommelerwaard. In het dagelijks leven werk ik bij een gemeente, waar ik me voornamelijk bezighoud met de juridische begeleiding van bouwprojecten. Mijn grote passie is behendigheid en het lopen van wedstrijden met mijn honden.

Over mijn hond;

Gina en Romy zijn halfzussen, maar qua karakter verschillen ze nogal van mekaar. Gina is een vrij stabiele en rustige hond. Ze kijkt eerst de kat uit de boom vóór ze iets doet. Haar jongere zus Romy is een echte druktemaker, altijd met iets bezig. Over twee dingen zijn ze het er echter roerend eens: behendigheid met het vrouwtje doen en als een gek achter de tennisbal aanlopen, zijn de leukste dingen die er zijn.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Ik ben algemeen bestuurslid met de portefeuille juridische zaken.

Error occured while retrieving the facebook feed

Benefietdag K.V.N. op 26 mei 2019 van 11:00 – 16:00

Aankondiging Dag van de Hond

Prins Petfoods in Veenendaal neemt de Martin Gaus Academie over.

Kortingsbon van Haspels

Nieuws van onze sponsor DogWalkTrail