Kynologenvereniging Nieuwegein

Debbie Gronnak-Beset
Foto
Foto van jouw hond

Mijn naam is:

 

Debbie Gronnak-Beset

Naam van mijn hond:

 

Gina en Romy

Over mij;

Ik ben Debbie Gronnak-Beset en ik woon samen met mijn man Sjef en onze twee shelties in een dorpje in de Bommelerwaard. In het dagelijks leven werk ik bij een gemeente, waar ik me voornamelijk bezighoud met de juridische begeleiding van bouwprojecten. Mijn grote passie is behendigheid en het lopen van wedstrijden met mijn honden. 

 

Over mijn hond;

Gina en Romy zijn halfzussen, maar qua karakter verschillen ze nogal van mekaar. Gina is een vrij stabiele en rustige hond. Ze kijkt eerst de kat uit de boom vóór ze iets doet. Haar jongere zus Romy is een echte druktemaker, altijd met iets bezig. Over twee dingen zijn ze het er echter roerend eens: behendigheid met het vrouwtje doen en als een gek achter de tennisbal aanlopen, zijn de leukste dingen die er zijn.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Ik ben algemeen bestuurslid met de portefeuille juridische zaken.

Zoek


Handig
Contributie
Downloads
E-mailadressen
Inschrijven cursussen
Kalender

Puppytraining
Startlicenties
Terreinregels
Verhuur

Error occured while retrieving the facebook feed

 

Nieuws

Benefietdag K.V.N. op 26 mei 2019 van 11:00 – 16:00

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd.

Aankondiging Dag van de Hond

Prins Petfoods in Veenendaal neemt de Martin Gaus Academie over.

Kortingsbon van Haspels

Nieuws van onze sponsor DogWalkTrail

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd.