Debbie Gronnak-Beset

Naam van mijn hond:

Gina en Romy

Over mij;

Ik ben Debbie Gronnak-Beset en ik woon samen met mijn man Sjef en onze twee shelties in een dorpje in de Bommelerwaard. In het dagelijks leven werk ik bij een gemeente, waar ik me voornamelijk bezighoud met de juridische begeleiding van bouwprojecten. Mijn grote passie is behendigheid en het lopen van wedstrijden met mijn honden.

Over mijn hond;

Gina en Romy zijn halfzussen, maar qua karakter verschillen ze nogal van mekaar. Gina is een vrij stabiele en rustige hond. Ze kijkt eerst de kat uit de boom vóór ze iets doet. Haar jongere zus Romy is een echte druktemaker, altijd met iets bezig. Over twee dingen zijn ze het er echter roerend eens: behendigheid met het vrouwtje doen en als een gek achter de tennisbal aanlopen, zijn de leukste dingen die er zijn.

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Ik ben algemeen bestuurslid met de portefeuille juridische zaken.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus