Debutantenwedstrijd behendigheid

Op zondag 27 mei 2018, tevens de Dag van de Hond, organiseert Kynologenvereniging Nieuwegein
een behendigheidswedstrijd voor debutanten (hond heeft nog niet eerder aan een
behendigheidswedstrijd deelgenomen).

Deze wedstrijd zal plaatsvinden op onze eigen trainingslocatie te Nieuwegein, een ruim opgezet
terrein en centraal gelegen in het land. Met aanwezigheid van een kantine, parkeergelegenheden en
voldoende mogelijkheden om de hond uit te laten.

De wip, band en dubbelsprong worden niet opgesteld in een parcours voor de debutantenklasse.
Een startlicentie is niet nodig (er kunnen dus ook geen U'tjes behaald worden).

Inschrijven voor deze wedstrijd kan door u in te schrijven via het volgende formulier:

Inschrijfformulier voor de debutantenwedstrijd

In de bevestigingsmail die u ontvangt staat vervolgens beschreven hoe u de inschrijving
definitief kunt maken door middel van betaling en onder vermelding van welke gegevens.
Sluitingsdatum voor inschrijvingen is 13 mei 2018 of eerder wanneer de wedstrijd vol is.
De datum van betaling is bepalend voor volgorde van inschrijving.

Wedstrijdlocatie:
Galecopperzoom 3
3437 PJ Nieuwegein

Keurmeester: Dhr. J.A. Heijboer Klassen
debutanten:
small/medium/large (leeftijd hond min. 18 maanden) of veteraan (leeftijd hond min. 7 jaar)
Sluitingsdatum: 13 mei 2018 (of vol)
Inschrijfgeld: € 11,-
Aanvang wedstrijd: 09.00u
Secretariaat open: 08.00u
Contact: Ingrid Herps - email: debutantenwedstrijd@kvnieuwegein.nl

Linda van der Kieft added a new photo to Kynologen Vereniging Nieuwegein's timeline.

1 week 1 day ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Nieuwe cursussen bij KVN