Debutantenwedstrijd behendigheid

Op zondag 27 mei 2018, tevens de Dag van de Hond, organiseert Kynologenvereniging Nieuwegein
een behendigheidswedstrijd voor debutanten (hond heeft nog niet eerder aan een
behendigheidswedstrijd deelgenomen).

Deze wedstrijd zal plaatsvinden op onze eigen trainingslocatie te Nieuwegein, een ruim opgezet
terrein en centraal gelegen in het land. Met aanwezigheid van een kantine, parkeergelegenheden en
voldoende mogelijkheden om de hond uit te laten.

De wip, band en dubbelsprong worden niet opgesteld in een parcours voor de debutantenklasse.
Een startlicentie is niet nodig (er kunnen dus ook geen U'tjes behaald worden).

Inschrijven voor deze wedstrijd kan door u in te schrijven via het volgende formulier:

Inschrijfformulier voor de debutantenwedstrijd

In de bevestigingsmail die u ontvangt staat vervolgens beschreven hoe u de inschrijving
definitief kunt maken door middel van betaling en onder vermelding van welke gegevens.
Sluitingsdatum voor inschrijvingen is 13 mei 2018 of eerder wanneer de wedstrijd vol is.
De datum van betaling is bepalend voor volgorde van inschrijving.

Wedstrijdlocatie:
Galecopperzoom 3
3437 PJ Nieuwegein

Keurmeester: Dhr. J.A. Heijboer Klassen
debutanten:
small/medium/large (leeftijd hond min. 18 maanden) of veteraan (leeftijd hond min. 7 jaar)
Sluitingsdatum: 13 mei 2018 (of vol)
Inschrijfgeld: € 11,-
Aanvang wedstrijd: 09.00u
Secretariaat open: 08.00u
Contact: Ingrid Herps - email: debutantenwedstrijd@kvnieuwegein.nl

1 month 6 days ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

1 month 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

1 month 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Nazomerwandeling

De nieuwste editie van Raadar

Diploma uitreiking 2018-I

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein