Debutantenwedstrijd behendigheid

Op zondag 27 mei 2018, tevens de Dag van de Hond, organiseert Kynologenvereniging Nieuwegein
een behendigheidswedstrijd voor debutanten (hond heeft nog niet eerder aan een
behendigheidswedstrijd deelgenomen).

Deze wedstrijd zal plaatsvinden op onze eigen trainingslocatie te Nieuwegein, een ruim opgezet
terrein en centraal gelegen in het land. Met aanwezigheid van een kantine, parkeergelegenheden en
voldoende mogelijkheden om de hond uit te laten.

De wip, band en dubbelsprong worden niet opgesteld in een parcours voor de debutantenklasse.
Een startlicentie is niet nodig (er kunnen dus ook geen U'tjes behaald worden).

Inschrijven voor deze wedstrijd kan door u in te schrijven via het volgende formulier:

Inschrijfformulier voor de debutantenwedstrijd

In de bevestigingsmail die u ontvangt staat vervolgens beschreven hoe u de inschrijving
definitief kunt maken door middel van betaling en onder vermelding van welke gegevens.
Sluitingsdatum voor inschrijvingen is 13 mei 2018 of eerder wanneer de wedstrijd vol is.
De datum van betaling is bepalend voor volgorde van inschrijving.

Wedstrijdlocatie:
Galecopperzoom 3
3437 PJ Nieuwegein

Keurmeester: Dhr. J.A. Heijboer Klassen
debutanten:
small/medium/large (leeftijd hond min. 18 maanden) of veteraan (leeftijd hond min. 7 jaar)
Sluitingsdatum: 13 mei 2018 (of vol)
Inschrijfgeld: € 11,-
Aanvang wedstrijd: 09.00u
Secretariaat open: 08.00u
Contact: Ingrid Herps - email: debutantenwedstrijd@kvnieuwegein.nl

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus