Diploma uitreiking 2018-I

Vrijdag 22 juni zijn bij KVN de diploma's en cijferlijsten uitgereikt aan de deelnemers van de
cursussen van de eerste seizoenshelft van 2018. Heel veel prijswinnaars waren aanwezig, waardoor
het echt een prijzenfestival is geworden. Allemaal gefeliciteerd met de resultaten.

Ook de Orfa-Kim Prijs is dit jaar weer uitgereikt. Peter Claasen is de winnaar, hij heeft de
prijs gewonnen voor zijn volharding by de fly-ball curusssen.

Helaas hebben we ook afscheidt genomen van Steven Nieberg, die na 10 ruim jaar actief als trainer
behendigheid nu gaat stoppen. Steven bedankt voor je grote inzet voor de vereniging!

Een speciaal woord van dank voor alle medewerkers die zich het afgelopen seizoen weer met
hart en ziel hebben ingezet voor de vereniging, iedereen bedankt!

Linda van der Kieft added a new photo to Kynologen Vereniging Nieuwegein's timeline.

1 week 1 day ago

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Nieuwe cursussen bij KVN