Diploma uitreiking seizoen 2018-I

Aanstaande vrijdagavond 22 juni zal om 20:00 uur de diploma en prijsuitreiking plaatsvinden
van seizoen 2018-I.  Iedereen die aan één van de cursussen heeft deelgenomen is van harte welkom
om zijn diploma in ontvangst te nemen.

Na het officiële gedeelte is er alle ruimte voor uitwisselen van de leuke momenten die zich tijdens
de cursussen hebben voorgedaan.

Tot vrijdag!

Na afloop van de diploma uitreiking zal vrijdagavond om 22:00 uur de inschrijving weer open gaan
voor het seizoen 2018-II
De inschrijving voor gehoorzamehond blijft nog even gesloten, de doorstromende puppies en de
mensen die het niet in één keer gehaald hebben krijgen voorrang.

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball