Diploma uitreiking seizoen 2018-I

Aanstaande vrijdagavond 22 juni zal om 20:00 uur de diploma en prijsuitreiking plaatsvinden
van seizoen 2018-I.  Iedereen die aan één van de cursussen heeft deelgenomen is van harte welkom
om zijn diploma in ontvangst te nemen.

Na het officiële gedeelte is er alle ruimte voor uitwisselen van de leuke momenten die zich tijdens
de cursussen hebben voorgedaan.

Tot vrijdag!

Na afloop van de diploma uitreiking zal vrijdagavond om 22:00 uur de inschrijving weer open gaan
voor het seizoen 2018-II
De inschrijving voor gehoorzamehond blijft nog even gesloten, de doorstromende puppies en de
mensen die het niet in één keer gehaald hebben krijgen voorrang.

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)