Er zijn nog plaatsen beschikbaar bij de Cursus Hoopers

Er zijn nog een aantal plaatsen voor de hoopers cursus bij de KVN. Vind je het leuk om samen met je
hond aan de slag te gaan?  Dan is hoopers misschien wel iets voor jou. Tijdens de hondensport, waar
de hond leert op afstand een parcours te lopen, zoemen we in op jullie samenwerking. Deze
hondensport is zowel voor de hond als voor de eigenaar fysiek minder belastend dan de meeste
sporten en daardoor geschikt voor honden met lichamelijke beperkingen en oudere honden.
Heb je nog vragen over deze relatief nieuwe hondensport, neem dan contact op met Ashley
via hoopers@kvnieuwegein.nl.

Vandaag las ik op facebook een oproep van een oud-cursist die een oplossing zoekt voor haar border collie. Ze is altijd actief met honden geweest maar is momenteel al maanden ziek en heeft nog geen uitzicht op herstel. Ze vindt dat haar hond meer nodig heeft. Ze zou graag willen dat iemand met haar hond gaat trainen zodat de hond gewoon thuis kan blijven wonen. En niet ergens langdurig hoeft te logeren of zelfs herplaatst moet worden. Ze woont in Ijsselstein.
Is er iemand die interesse heeft om zsm met deze goedluisterde onzekere border collie teef te gaan trainen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht.

Deze eerste editie van het jaar is een Raadar Special over de Kennis Tour 2019.
Raadar nr. 1 januari 2019

Trainingen Detectie en Praktijkspeuren

Nieuws van Sponsorkliks, pak je voordeel en steun K.V.N.

12 januari: Wandelen, eten en nieuwjaarsborrel

Diploma uitreiking 14 december

De inschrijving is geopend

Snuffelworkshop Flyball