Er zijn nog plaatsen beschikbaar bij de Cursus Hoopers

Er zijn nog een aantal plaatsen voor de hoopers cursus bij de KVN. Vind je het leuk om samen met je
hond aan de slag te gaan?  Dan is hoopers misschien wel iets voor jou. Tijdens de hondensport, waar
de hond leert op afstand een parcours te lopen, zoemen we in op jullie samenwerking. Deze
hondensport is zowel voor de hond als voor de eigenaar fysiek minder belastend dan de meeste
sporten en daardoor geschikt voor honden met lichamelijke beperkingen en oudere honden.
Heb je nog vragen over deze relatief nieuwe hondensport, neem dan contact op met Ashley
via hoopers@kvnieuwegein.nl.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH ,Basiscursus Fokken en Houden van honden, (oud KK1)

Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Betty den Haan-Peper
telefoon: 0344-880216
e-mail: kk@kcculemborg.nl.
Inschrijven via de site van K.C. Culemborg.

Even een herhaling, er zijn nog schoentjes beschikbaar voor de PietFotoShoot. Doe eens gek en gun je hond een schoentje met lekkers uit een of andere hoek. Er is 24 november van 11:00 tot 15:00 uur van alles te doen bij K.V.N. Voor de hondjes die er nog in geloven, op de foto met Piet, een leuke piekenrace, laat je verrassen. Daarnaast wordt er ook nog een leuke en spannende speurtocht uitgezet. Dat wil je toch niet missen!
Koop voor maar €2.50 een schoentje bij de bar en kom de 24ste gezellig langs, het beloofd een leuke middag te worden.

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)

Piet fotoshoot 24 november van 11:00 tot 15:00 uur

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus