Er zijn nog plaatsen beschikbaar bij de Cursus Hoopers

Er zijn nog een aantal plaatsen voor de hoopers cursus bij de KVN. Vind je het leuk om samen met je
hond aan de slag te gaan?  Dan is hoopers misschien wel iets voor jou. Tijdens de hondensport, waar
de hond leert op afstand een parcours te lopen, zoemen we in op jullie samenwerking. Deze
hondensport is zowel voor de hond als voor de eigenaar fysiek minder belastend dan de meeste
sporten en daardoor geschikt voor honden met lichamelijke beperkingen en oudere honden.
Heb je nog vragen over deze relatief nieuwe hondensport, neem dan contact op met Ashley
via hoopers@kvnieuwegein.nl.

Photos from Kynologen Vereniging Nieuwegein's post

Workshop Lunacreations
Voor alle leden die graag creatief bezig zijn wordt er op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:30 een Workshop Lunacreations georganiseerd.

Tijdens de workshop ga je een foto van je favoriet overbrengen op hout. De prijs van de workshop is €35,- en hiervoor krijg je 2 foto's op hout. De afmeting van het plankje is 20 bij 30 cm.
Er moeten vooraf 2 foto's aangeleverd worden, na inschrijving krijg je via de mail te horen hoe dit moet.

Opgeven voor de workshop kan tot 28 maart bij trudi.degoeij@gmail.com

Kosteloos annuleren is niet mogelijk!

Kynologen Vereniging Nieuwegein shared a post.

Wow...I thought the end was so clever! 😲❤️
-Liam
(Credit: Aryasb Feiz)