Kynologenvereniging Nieuwegein

Erica Honingh
Foto
Foto van jouw hond
Foto van jouw hond

Mijn naam is:

Erica Honingh

Naam van mijn hond:

Sansa

Naam van mijn hond:

Kazue en Ashley

Over mij;

Ik ben vanaf het begin betrokken bij de KVN en dat heeft er voor gezorgd dat ik uiteindelijk van mijn hobby ,  mijn werk heb kunnen maken. In het dagelijkse leven ben ik Gastgezinbegeleider bij Hulphond Nederland en begeleidt gastgezinnen die een hond opvoeden die als ze geschikt zijn een carrière als hulphond starten. Voor de trainingen van deze honden maken wij ook gebruik van de locatie van de KVN.

 

Over mijn hond;

Op dit moment zijn de 2 whippets Kazue en Ashley niet actief meer bij de KVN met Dogfrisbee omdat ze de leeftijd in maart 2018 van 14 jaar gaan bereiken. Sansa , de Miniature Amercian Shepherd van 2,5 jaar  is actief in de Dogfrisbee en mantrailen

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Met een leuk team verzorg ik de Dogfrisbee lessen.

Zoek


Handig
Contributie
Downloads
E-mailadressen
Inschrijven cursussen
Kalender

Puppytraining
Startlicenties
Terreinregels
Verhuur

Kynologen Vereniging Nieuwegein

13 hours 11 minutes ago

Vrijdag 14 december is seizoen 2018-II afgesloten. De meeste diploma's en bekers zijn uitgereikt.
Mocht u er afgelopen vrijdagavond niet bij zijn geweest, dan kunt u uw diploma(s) of beker ophalen tijdens de de eerste training of op de klussendag op 23 februari!
Ook als u niet geslaagd bent, ligt er een certificaat klaar met de behaalde resultaten en vaak tips van uw trainer(s).
https://kvnieuwegein.nl/9543-2/

kvnieuwegein.nl

Kynologen Vereniging Nieuwegein

1 day 13 hours ago

De inschrijving voor het nieuwe seizoen 2019-I is geopend!

https://kvnieuwegein.nl/inschrijven/

 

Nieuws

De inschrijving is geopend

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. 

Snuffelworkshop Flyball

Deze winter extra Hooperslessen

Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in 2019 de cursus BFH (oud KK1)