Erica Honingh

Naam van mijn hond:

Kazue en Ashley

Over mij;

Ik ben vanaf het begin betrokken bij de KVN en dat heeft er voor gezorgd dat ik uiteindelijk van mijn hobby ,  mijn werk heb kunnen maken. In het dagelijkse leven ben ik Gastgezinbegeleider bij Hulphond Nederland en begeleidt gastgezinnen die een hond opvoeden die als ze geschikt zijn een carrière als hulphond starten. Voor de trainingen van deze honden maken wij ook gebruik van de locatie van de KVN.

Over mijn hond;

Op dit moment zijn de 2 whippets Kazue en Ashley niet actief meer bij de KVN met Dogfrisbee omdat ze de leeftijd in maart 2018 van 14 jaar gaan bereiken. Sansa , de Miniature Amercian Shepherd van 2,5 jaar  is actief in de Dogfrisbee en mantrailen

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Met een leuk team verzorg ik de Dogfrisbee lessen.

Error occured while retrieving the facebook feed

Maak kans op 20 kg Prins SportCare + Prins Sportboek!

Inschrijving Treibball en Snuffelen geopend.