Kynologenvereniging Nieuwegein

Erica Honingh
Foto
Foto van jouw hond
Foto van jouw hond

Mijn naam is:

Erica Honingh

Naam van mijn hond:

Sansa

Naam van mijn hond:

Kazue en Ashley

Over mij;

Ik ben vanaf het begin betrokken bij de KVN en dat heeft er voor gezorgd dat ik uiteindelijk van mijn hobby ,  mijn werk heb kunnen maken. In het dagelijkse leven ben ik Gastgezinbegeleider bij Hulphond Nederland en begeleidt gastgezinnen die een hond opvoeden die als ze geschikt zijn een carrière als hulphond starten. Voor de trainingen van deze honden maken wij ook gebruik van de locatie van de KVN.

 

Over mijn hond;

Op dit moment zijn de 2 whippets Kazue en Ashley niet actief meer bij de KVN met Dogfrisbee omdat ze de leeftijd in maart 2018 van 14 jaar gaan bereiken. Sansa , de Miniature Amercian Shepherd van 2,5 jaar  is actief in de Dogfrisbee en mantrailen

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Met een leuk team verzorg ik de Dogfrisbee lessen.

Zoek


Handig
Contributie
Downloads
E-mailadressen
Inschrijven cursussen
Kalender

Puppytraining
Startlicenties
Terreinregels
Verhuur

Kynologen Vereniging Nieuwegein

3 days 22 hours ago

We denken na om een workshop Dog Dance te organiseren, zou jij hierin interesse hebben?

https://www.youtube.com/watch?v=FbzRYrLOHyc

Kynologen Vereniging Nieuwegein

6 days 9 hours ago

Wat een leuke deugniet!

Wat jammer dat er toch eerst wordt uitgeweken naar even in het nekvel pakken voordat iemand zich realiseert dat het ook op een leuke manier kan....

Hoe vang jij je hond als hij geen zin heeft om te komen?

https://www.nu.nl/249917/video/hond-legt-voetbalwedstrijd-in-georgie-minutenlang-stil.html

Hond legt voetbalwedstrijd in Georgië minutenlang stil

 

Nieuws

Nieuws van de Raad van Beheer