Esther Christenhuis

Naam van mijn hond:

Oele

Over mij;

Mijn naam is Esther Christenhuis en sinds 2008 woon ik in Houten.

In augustus 2016 ben ik bij de KV Nieuwegein terecht gekomen voor de cursus Behendigheid Beginners met mijn Border Terriër Oele. Na twee seizoenen trainen ben ik gevraagd om stagiair te worden bij Behendigheid, en daar kon ik al snel in de trainingen mee gaan draaien. Het is een leuk trainersteam om onderdeel van uit te maken.
Vanaf augustus 2018 geef ik les aan de Beginners. Ondertussen heb ik mijn de cursus Kynologische Kennis I gevolgd en het examen bij de Raad van Beheer gehaald. Ook bij O&O ga ik modules volgen.

Over mijn hond;

Na lang overwegen en zoeken kregen we onze eerste hond; een mooie ruwharige Border Terriër. In april 2015 is Oele geboren onder de naam Lady in Red van Nomacasso. Ze heeft een handzaam formaat en gaat dan ook vaak mee er op uit, zowel wandelend als op de fiets voorop in de krat of in haar aanhanger, en natuurlijk in de auto. Ze vindt alles prima, als ze er maar gezellig bij kan zijn. Het is een echte Border Terriër dus er zit wel een ‘kop op’; ze kan soms heerlijk eigenwijs zijn, zeker als ze een heerlijk luchtje van een konijn of fazant in haar neus krijgt. We genieten enorm van haar en hopen samen nog veel te ondernemen!

Rol binnen de Kynologenvereniging Nieuwegein:

Trainer Behendigheid Beginners en Gevorderden I

Error occured while retrieving the facebook feed

Benefietdag K.V.N. op 26 mei 2019 van 11:00 – 16:00

Aankondiging Dag van de Hond

Prins Petfoods in Veenendaal neemt de Martin Gaus Academie over.

Kortingsbon van Haspels

Nieuws van onze sponsor DogWalkTrail