Flying sixpack had een super dag in Nijmegen
Flyballteam270414

Foto: Chris Goedholt

Vandaag ging, voor de 2e maal dit seizoen, het flyballteam van KVN naar Nijmegen. De dag begon druilerig maar in de middag was er een prima zonnetje. In de ochtend liep Flying sixpack in ring 2 en na 5 maal racen werd bepaald dat het team in de middag in poule B ging strijden.

Ons flyball team had het erg naar de zin en zeker met het behaalde resultaat van deze dag.

Eerste in de B-poule!!

In Raader nummer 16 wordt uitgelegd hoe de nieuwe opzet van de KK1 en KK2 er uit gaat zien.

Heb jij ook een van deze cursussen gevolgd? Wat vind je van de nieuwe opzet?

Winter Puppytraining!
Er start deze winter toch een klas voor de Puppy's, De lessen beginnen op maandag 7 januari. Als je mensen kent die hier aan mee willen doen, er zijn nog een aantal plekken vrij, inschrijven kan via de website www.kvnieuwegein.nl

Nieuws van de Raad van Beheer over de vernieuwde opzet van de KK1 en KK2 cursus

Nieuws van de Raad van Beheer