Galecop Sociaal organiseert 2 april een lentefeest

Op maandagmiddag  2 april (2de paasdag) tussen 12:00 en 17:00 uur, wordt er door
de wijkvereniging Galecop Sociaal,  vanuit het Petanquecentrum  een lentefeest georganiseerd.
Een van de onderdelen van het lentefeest is een soort puzzeltocht, waarin alle verenigingen
in de Galecopperzoom worden opgenomen. We kunnen hier als KVNieuwegein dan ook niet
achterblijven. Het is erg kort dag en lastig om nog heel veel te organiseren. Maar wat we
minimaal willen doen is zorgen dat we aanwezig zijn en een kraam neerzetten met wat
quizjes, kleurplaten en filmpjes. Het clubhuis is open zodat er iets voor de bezoekers te koop is.
De wijkbewoners kunnen dan dus bij ons komen kijken hoe het er bij ons uitziet en wat we allemaal
doen. Er wordt een demo verzorgd van DogFribee door Joella Verhek, en mogelijk gaat het lukken
om ook iets te laten zien van SBB. Als je nog goede ideeën heb, of tijd om te helpen ben
je van harte uitgenodigd. Alles wat je op deze korte termijn nog voor de presentatie van de vereniging
in de wijk Galecop kan doen is heel mooi.
Stuur even een mailtje naar Marco Kaptijn.

Ondertussen hebben we een aardig programma voor onze buren uit de Galecop.
Het is natuurlijk ook leuk als je alleen maar even komt kijken bij het Lentefeest.

1 month 6 days ago

De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. Raadar nr. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.

1 month 1 week ago

Afgelopen zondag is tijdens de algemene leden vergadering Mirjam van Ewijk benoemd tot Lid van Verdienste. Mirjam is ruim 25 jaar actief binnen de vereniging, ze heeft heel veel functies bekleed. Mirjam van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel. We zijn erg blij met je geweldige inzet! Hieronder de speld die ze bij de huldiging heeft ontvangen!

1 month 2 weeks ago

Afgelopen zondag 27 mei is er bij KVN een Debutantenwedstrijd georganiseerd. Het is een zeer succesvol evenement geweest. We hadden prachtig weer en vele bezoekers. Er waren erg veel medewerkers in touw om er een geslaagde dag van te maken. Vanaf deze kant iedereen nogmaals bedankt voor de inzet.
Er is een heel album met foto's toegevoegd, heb jij nog leuke foto's gemaakt deel ze dan even, dan kunnen we die ook toevoegen.

Nazomerwandeling

De nieuwste editie van Raadar

Diploma uitreiking 2018-I

Zondag 26 augustus een U.F.O Dogfrisbee wedstrijd plaats bij KVNieuwegein